vrijdag 29 juni 2012

Polka Dots

Ze zijn moeilijk over het hoofd te zien: stipjes. Vestjes, sjaals, truitjes, zelfs spijkerbroeken, schoenen en rokjes: alles moet eraan geloven. De polka dot is terug! En hoe. Uiteraard zien we de klassieke zwart met witte stip of wit met zwarte stip terug, maar ook uitdagende combinaties komen voorbij. Kies je overigens voor een outfit met stippen, ga dan niet over de top. Combineer een gestipte top met een effen broek of rokje, of juist andersom. Kies ook je accessoires met zorg: gestippelde schoenen met een polka dot top, jurk of broek mag uiteraard wel – kies dan wel voor dezelfde kleur combinatie – maar neem dan eenkleurige sieraden of tas. Anders wordt het wel heel gestippeld. Durf je het aan dan kun je je stipjes ook combineren met een andere print. Polka dot? Don’t mind if I do!




Van links naar rechts boven: De klassieke wit met zwarte stip van Suno, een sexy twist aan de Polka Dot ontworpen door Stella McCartney, retro zwemkleding van Nordstrom in vrolijk blauw. Links: perzikkleurige Polka Dot van M. Fredric gecombineerd met een vrolijke short met bloemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.