vrijdag 24 augustus 2012

Hou het zomergevoel vast

Het is tussen de regenbuien door best nog heerlijk weer. Toch zouden we allemaal dat gevoel van vrijheid, zon, zee, strand, cocktails aan het zwembad en borrelen op het terras langere tijd willen vasthouden. Vooral nu de scholen weer zijn begonnen en gaan beginnen, of je al weer opgesloten zit op kantoor. Hou het zomergevoel daarom langer vast met deze tips.



Sandaaltjes
Je chef ziet je al aankomen op je flipflops… hoewel ze het ultieme zomergevoel geven, zijn veel werkgevers niet gecharmeerd van flipflops op de werkvloer. Ook leraren zien kinderen of scholieren niet graag op deze teenslippers lopen, omdat bij het spelen of rennen door de gangen dit het schoeisel bij uitstek is waar ongelukken mee gebeuren. Maar jij (of je kind of eigenwijze tiener) hebt nog geen zin in dichte schoenen. Tip: draag sandaaltjes. Sandalen bieden hetzelfde zomergevoel als flipflops, maar zijn meer gekleed en zitten steviger om je voet. Ook ideaal als schoen voor naar school.

Vrolijke kleuren
Draag kleding in vrolijke kleuren. Geel, oranje en aqua brengen je weer helemaal terug naar je vakantiebestemming. Lak ook je nagels eens in vrolijke kleuren voor het ultieme zomergevoel.

Korte broek of rok
Veel werkgevers vinden het niet goed wanneer je in een korte broek verschijnt op kantoor, maar een rok zou dan weer wel mogen. Aan de andere kant, met een korte broek of rok blijf je vaak weer aan je bureaustoel plakken. Voorkom ergernis op de werkvloer en kies een alternatief voor je zomerse outfit. In plaats van een korte broek, kun je ook kiezen voor een capri, deze kuitbroek kun je combineren met een vrolijk tuniek of een mooie top. Ook heel zomers en gekleed is een jumpsuit met wijde pijpen. En in plaats van een korte rok kun natuurlijk je favoriete zwierige zomerrok dragen.

Parfum
Draag je favoriete zomergeur naar kantoor of school. Zo is iedereen meteen weer in de vakantiestemming!

Doe zomerse dingen
Was je gewend tijdens de vakantie buiten te eten en is het droog buiten tijdens etenstijd? Dek dan de tafel op het balkon of in de tuin en breng dat zomerse gevoel terug. Of ga ’s avonds een wandeling maken voor het halen van een ijsje of pak een terrasje in de stad. Zo hou je je zomerse gevoel nog langer vast!


sandaaltjes van Gabor, Tommy Hilfiger & Esprit / gekleurde nagels van essie / vrolijke tops van Evaw Wave, Billabong en Vila

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.