vrijdag 14 september 2012

Coty presenteert Lady Gaga Fame!

Mama Monster heeft een prachtig parfum gelanceerd samen met Coty Inc. Fame is de naam van dit parfum. Gehuld in zwart, bekroond met goud. Want, zo zegt Lady Gaga zelf, als je geen schaduw hebt, sta je niet in het licht. Het parfum is duister als de nacht. En eigenlijk past dat wel bij de lady, want zeg nu zelf: een vrolijk bubblegum parfum past niet bij haar. Het parfum zelf is ook duister, spannend en een tikje verboden.




De kern van de geur bestaat uit de belladonna. De belladonna behoort tot de familie van de zwarte nachtschade. Bij verkeerd gebruik uiterst giftig, maar in de geur van Lady Gaga natuurlijk niet. De belladonna wordt vergezeld door wierook, honing, saffraan en abrikozennectar. Het weelderige, bloemige karakter dankt de geur aan Tijgerorchidee en Arabische jasmijn. Stuk voor stuk bijzondere ingrediƫnten die samen leiden tot een explosief, vrouwelijk, sensueel geheel. En natuurlijk schittert Lady Gaga zelf in de schitterende posters. Een musthave voor kleine monsters (de fans van Lady Gaga) en liefhebbers van bijzondere geuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.