woensdag 24 oktober 2012

*Kuch kuch* Zeg maar dag tegen hoesten!

Nederland gaat nog eens hoestend ten onder. We hebben een klimaat wat altijd net gunstig genoeg is om te kuchen en te hoesten. Wist je dat je per dag en nacht gemiddeld zo’n 794 keer hoest of kucht? Veel? Dat klopt, maar dit getal is niet uit de lucht komen vallen. Het was een van de belangrijkste conclusies van een wetenschappelijk onderzoek van het Institute for Lung Health, Glenfield Hospital in Leicester.



In de bios & in bed
Ken je dat? Zit je in de bioscoop krijg jij ineens een flinke hoestbui. Of je bent klaar om lekker te slapen en je blijft maar kuchen. Heel vervelend. Eigenlijk komt hoesten nooit uit en is het nog vermoeiend ook. Daarnaast ontstaan er vaak ook klachten zoals keelpijn. Vooral nachtelijk hoesten houdt je wakker en belemmert je in je dagelijkse bezigheden. Zou het dan niet handig zijn als je iets uit je handtas of binnenzak kon halen om de hoest te verminderen?

Hoestspray van A. Vogel
Verlichting bij hoest binnen handbereik, dat is de nieuwe Hoestspray van A. Vogel. De spray is puur natuur, handig te doseren en makkelijk in gebruik. Snel en eenvoudig, zonder geknoei. De spray is samengesteld uit drie krachtige ingrediƫnten die droge hoest en kriebelhoest snel en effectief te lijf gaan. En dat wordt bevestigd door ruim 70% van het onderzochte consumentenpanel. En, dat is heel belangrijk, de spray geeft geen gewenning en maakt niet suf, waardoor je het met een gerust hart kunt gebruiken. Ook geschikt voor kinderen (vanaf 1 jaar), zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven en diabetici.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.