donderdag 22 november 2012

Chocoholics opgelet: hul jezelf in chocolade

Wanneer je het over geur hebt, dan is de geur van chocolade toch wel heel bijzonder. Welke vrouw vrolijkt er niet meteen op bij het ruiken van dit smeltende snoepgoed. Een chocolademaakster zei eens dat chocolade “het ondeugende snoepje van de natuur” is. Chocolade is sexy, maar ook een goede manier om jezelf een flink op te vrolijken. Bijvoorbeeld als je last heb van PMS, verdrietig bent of je gewoon niet lekker voelt. Deze tijd van het jaar is echt de tijd van chocolade!



Abonneer je op chocolade
Hoe zou jij het vinden om iedere maand een nieuwe doos chocolaatjes en bonbons te ontvangen? Gewoon, via de post? Onmogelijk? Zeker niet. Want dankzij The Chocolate Club kun je iedere maand een nieuwe Chocolate Box ontvangen. Deze luxe box is gevuld met ambachtelijke Belgische pralines waarvan het water je al in de mond loopt op het moment dat je de box in ontvangst neemt. Zeg nu zelf, wie wil dat nu niet? De introductieprijs voor de eerste box is € 12,50, daarna kost de box € 19,95 inclusief verzendkosten. Per maand kun je de box overigens ook weer eenvoudig opzeggen. De chocolade van The Chocolat Club is eerlijk en heerlijk. Kijk voor meer informatie op TheChocolatClub.nl en verwen je zelf – of iemand anders – met deze heerlijke chocolade!

Baden in chocolade
Wees eens eerlijk: zou je niet stiekem eens een bad willen nemen in romige chocolade? Gewoon omdat het kan en je je lichaam wilt hullen in deze heerlijke, opwekkende geur… Hmmm… Gelukkig dacht Kneipp er net zo over en ontwikkelde speciaal voor de wintermaanden een Limited Edition Cacao badschuim en douchegel. Zowel los als verkrijgbaar in mooie geschenkverpakkingen. Tover je badkamer om tot de chocorivier van Willy Wonka’s chocoladefabriek en geniet… De zachte badproducten reinigen de huid op milde wijze, terwijl je intens geniet van de geur van cacao. Wist je dat onderzoekers hebben ontdekt dat chocolade phenylethylamine bevat? Dit is een stof die ook door het menselijk brein wordt aangemaakt wanneer we emotioneel genot ervaren. En met deze douchegel of badschuim wordt het intens genieten in de badkamer. Kijk voor meer details op Kneipp.nl.

Verwen je gezicht
En als je dan toch van je chocobad geniet, dan kun je ook je gezichtshuid een heerlijke oppepper geven met cacao. Namelijk met het Charming Chocolate masker van Dr. van der Hoog. Dit masker bevat pure cacao-extract dat de aanmaak van ß-endorphin stimuleert. Het geeft de huid een oppepper en jij wordt er superblij van. Maar het masker geeft je naast een boost ook een heerlijk zachte huid en een diepe reiniging. Dat is genieten! Voor de verkooppunten en natuurlijk meer informatie over dit en alle andere heerlijke maskers van Dr. van der Hoog bezoek je natuurlijk DrvanderHoog.nl.

Verboden voor hondjes
Chocolade heeft voor honden een enorme aantrekkingskracht – eigenlijk dezelfde als chocolade heeft op mensen. Toch is het heel gevaarlijk om ze chocolade te laten eten. Er zitten bepaalde stoffen in chocolade die door het lichaam van hondjes worden omgezet in gifstoffen die dodelijk kunnen zijn voor je hond. Heeft je hond chocolade gegeten? Ga dan meteen met hem of haar naar de dierenarts! Wil je je hond toch mee laten snoepen? Dan kun je bij de dierenwinkel veilige hondenchocolaatjes krijgen. Maar geef hem toch maar liever een kluif of hondenkoekje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.