vrijdag 7 december 2012

Winter Wonderland

Wat is het toch prachtig buiten! Tijd voor een sneeuwballengevecht met je vriendinnen, vrienden en misschien wel die ene leuke jongen of dat leuke meisje uit je klas. Eigenlijk ben je nooit te oud voor een sneeuwballen gevecht. Of voor het maken van een sneeuwpop. Buiten is het een echt winter wonderland en binnen steken we lekker de kaarsen aan en kruipen we op de bank met warme chocomelk. Genieten dus! Hou je zelf daarbij zowel binnen als buiten lekker warm met wollen sjaals, dekentjes van pluche en heerlijke truien. De fashion update voor dit weekend: wol mag, fleece is goed en met trendy patronen en kleuren kun jij gerust de deur uit. En vergeet natuurlijk je boots niet!



Warme voeten
Mukluk winterboots van FitFlop: voor warme voeten en getrainde beenspieren. We kennen de FitFlop sandaal al, maar de technologie is natuurlijk ook toe te passen in andere schoenen. Zoals winterse boots. Je staat stevig in je schoenen met deze boots van schapenvacht en -huid. Verkrijgbaar in grijs, zwart, chocolade en chestnut.
Voor meer informatie kijk je op FitFlop.eu. Hier vind je ook een webshop.



Bont gekleurde handen
Deze winter hebben de accessoires vrolijke kleuren. Dat gaat opvallen bij je zwarte winterjas. Kies bijvoorbeeld eens voor de uitgebreide gebreide collectie van V&D. Het eigen merk van dit warenhuis brengt deze winter bontgekleurde, vrolijke mutsen, sjaals en handschoenen. Mix & match je eigen setje bij elkaar. De kleuren zijn op elkaar afgestemd, dus je kunt eindeloos combineren.
Kijk voor meer accessoires van V&D en tal van andere hippe merken op VD.nl.



Knus op de bank
Wanneer je fijn buiten bent geweest is het superfijn om je binnen behaaglijk aan te kleden. Bijvoorbeeld in een huispak of warme pyjama. Zoals deze van Victoria’s Secret. Sneeuwpanterprints zijn helemaal in deze winter en zie je veel terug in lingerie en pyjama’s. Geniet van zacht katoen en heerlijk flanel en kruip met een kop warme chocomel op de bank.





Zacht & warm
Als je dan toch lekker op de bank zit, trek dan meteen een lekker warm dekentje over je heen. Xenos biedt veel woonaccessoires zoals heerlijke dekens en kussens. Maak van je bank een knusse plek met bijvoorbeeld deze deken en kussenset genaamd Home Love. Ben je meer van de faux fur en dierenprints dan kun je ook je hart ophalen bij deze winkelketen. Voor ieder wat wils en heel betaalbaar. Voor een verkooppunt bij jou in de buurt kijk je op Xenos.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.