vrijdag 11 januari 2013

Fashionable een dagje uit: ook in de regen

Het is winter! Het gaat heel hard vriezen wordt er gezegd en hoewel we stiekem alvast verlangen naar een Elfstedentocht, kunnen e rook nog wel buiten vallen. Eigenlijk weet je in Nederland nooit precies wanneer het regent. Dus daar kun je maar beter goed op voorbereid zijn. Vooral als je bijvoorbeeld een dagje uit gaat. Want dit vriesweer brengt meestal ook een lekker zonnetje met zich mee. Het ideale weer om lekker naar het park te gaan, met de kinderen de kinderboerderij of dierentuin te bezoeken of naar een pretpark te gaan. En mocht het dan toch gaan regenen of sneeuwen, dan kun jij in deze regenkleding in ieder geval fashionable voor de dag komen! En de kinderen natuurlijk ook.



Villakaatje.nl heeft een ontzettend leuke lijn regenkleding voor kinderen bestaande uit regenjassen, regenlaarzen, eigenwijze parapluutjes en poncho’s. Je kunt kiezen uit lieveheersbeestjes, aapjes, robots en uiltjes voor de regenkleding, of voor een aapje, lieveheersbeestje of tijger poncho. Mix de verschillende dieren of – en dat vinden kinderen ook wel heel belangrijk – kies alles uit dezelfde lijn.



Kinderen houden ervan om in plassen te stampen en volwassenen stiekem ook wel. Alleen laten onze schoenen het niet altijd toe. Ga je een dagje uit en denk je dat er kans is op regen, trek dan regenlaarzen uit. En niet van die saaie groene, maar met sleehak bijvoorbeeld en met een gezellig kleurtje en patroontje. Zoals van Living Kitzbühel. Daar kun je heerlijk mee in de plassen stampen.

Blijf overigens lekker droog onder zo’n handige uitschuifparaplu van Doppler. Maak een fashion statement met de prachtige paraplu’s met unieke, kleurrijke en tot de fantasie sprekende designs. Altijd handig om in je tas bij je te hebben, want ingeklapt en -geschoven neemt de paraplu van Doppler maar weinig ruimte in. Ga je een dagje naar de dierentuin? Kies dan eens voor de Doppler Magic Safari paraplu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.