donderdag 31 januari 2013

Valentijn cadeautip: Adopteer een ijsbeer

Over een paar weken is het weer zover, dan is het Valentijnsdag. De dag waarop je je geliefde, je beste vriend of vriendin, opa, oma, vader, moeder, broer of zus een cadeautje geeft, gewoon om te zeggen ‘Ik hou van jou’. Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor Valentijn dan heeft het Wereld Natuur Fonds een goede tip voor je: adopteer een ijsbeer.



Adopteer een dier
Het adoptieplan van het WNF is leuk voor als je een donatie wilt doen aan een bepaald project of de bescherming van een diersoort. Je kunt namelijk zelf een dier uitkiezen dat je symbolisch wilt adopteren. De dolfijn bijvoorbeeld of de tijger, schildpad of olifant. Ook kun je de panda, neushoorn, gorilla, orang-oetan, ijsbeer en pinguïn adopteren. Je kunt kiezen uit een standaardpakket of luxe pakket, want voor je adoptie krijg jij een cadeautje terug.

Adoptiepakket ijsbeer
Voor Valentijn kun je de ijsbeer adopteren. De ijsbeer heeft het moeilijk door de smeltende poolkappen en kan wel een liefdevolle helpende hand gebruiken. Om de campagne Arctic Home te ondersteunen kun je als Valentijnscadeau een ijsbeer adopteren. Het standaardpakket kost € 20,- en daarbij ontvang je een fotolijstje met een foto van en ijsbeer, een informatieboekje en een adoptieformulier. Laat je van je extra knuffelige kant zien en geef je Valentijn een echte ijsbeerknuffel. Deze vind je in het luxe pakket van € 35,-, samen met informatieboekje en adoptieformulier verpakt in een luxe cadeaubox. Met dit cadeau kan je Valentijn niet meer stuk en je helpt de ijsbeer beschermen.

Bestel je Valentijnscadeau voor 7 februari aanstaande, dan heb je de ijsbeer ruim voor Valentijn in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.