vrijdag 8 februari 2013

Carnaval trends

Zondag barst het feest los, dan is het tijd voor drie dolle dwaze dagen met hossende mensen in de straten, want het is Carnaval. Dit feest heeft een geheel eigen dresscode, namelijk dat je mag aantrekken wat jij leuk vindt. Toch zijn er een aantal fashion trends gespot voor je carnavalsoutfit 2013. Haal jij je pak van vorig jaar tevoorschijn of ga je voor trendy dit jaar?



Groente, fruit of een zakje patat
Onder kinderen zal het gaan om superhelden of etenswaren. Ga je verkleed als banaan of zakje patat dan kun je daaronder gewoon je eigen kleren aantrekken. Lekker makkelijk en kleine kinderen vinden het hilarisch om zich te verkleden als eten. Andere kleding die populair zijn bij kinderen zijn piraten outfits en sprookjesfiguren.

Outfits voor groepen
Dit jaar zijn vooral de duo- en groepenoutfits erg populair. Ga bijvoorbeeld als Superman en Supergirl of als Batman en Robin. Superhelden zijn in, net als Piratenoutfits en Tiroler kleding. Ook marine- en scheepskleding zijn nog steeds helemaal hot. Ga je met een groepje Carnaval vieren, denk dan samen eens over de outfits na en ga ook echt als groep. Of verkleed je als een beroemd duo als je met zijn tweetjes gaat.

Accessoires
Maak je outfit helemaal compleet met bijpassende accessoires, zoals een pruik, hoed, ceintuur, bretels of bril.

Maak er een groot feest van aan je outfit zal het niet liggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.