donderdag 14 februari 2013

Get Katy’s look, ga op tour met Justin of ruik als Adam

Heb jij de Grammy’s gezien? Dan heb je vast Katy Perry in haar spraakmakende, sexy jurk gezien. Of Adam Levine in zijn zwarte maatpak in duet met Alicia Keys. Het is altijd leuk om naar de sterren te kijken en natuurlijk hun smaak voor mode te beoordelen. Make-up, parfum en mode zijn onlosmakelijk verbonden met de muziekindustrie. Geen wonder dat veel sterren hun eigen geurlijn uitbrengen of zich door de beste visagisten laten opmaken. Drie celebrity nieuwtjes om je voordeel mee te doen!



Get the Katy look
Katy Perry is een prachtige vrouw meteen geheel eigen en eigenwijze stijl. Ze volgt geen trends, ze zet ze. Want na haar California Gurls video waren de blauwe en roze pruiken niet meer aan te slepen. Katy zorgt goed voor zichzelf en heeft veel plezier in wat ze doet. Ze is een ster met een prachtige uitstraling. Geen wonder dat ze zich voor de Grammy’s prachtig liet opmaken door haar make-up artist Jake Bailey met de echte London Look van Rimmel London. Haar look voor de rode loper is sexy, zelfverzekerd en vrouwelijk. Jake gebruikte voor haar huid de Rimmel BB Cream Light vermengd met de Match Perfection Foundation 200 en een beetje Lasting Finish Soft Colour Blush Pink Rose. Haar ogen werden omlijnd met Soft Kajal Eyeliner Black en de Glameyes Quad Eye Shadow voor kleur en extra contour. En natuurlijk sierde de Rimmel Scandaleyes Mascara Black Katy’s wimpers voor een Wide Awake look.

Believe it met Essence
Ben jij een fan van Justin Bieber dan moet je goed opletten of je make-up merk essence niet spot op een van de concerten. Dit hippe merk vergezelt namelijk dit jonge popicoon op zijn Believe tour. Zo kun je bij geselecteerde concerten coole make-up stands vinden waar je je favoriete make-up kunt kopen. Maar er is meer: met essence kun je meedoen aan prijsvragen waarmee je concertkaartjes kunt winnen, maar ook een exclusieve Meet & Greet met Justin (compleet met reisarrangement en accommodatie). Ook brengt essence een gelimiteerde Trend Edition uit en steunt essence de goede doelenprojecten van Justin Bieber. Een topcombinatie dus voor iedere fan van Justin en van essence. Essence en Justin Bieber? You better believe it!

Adam Levine parfum
Adam Levine, de sexy frontman van de band Maroon 5 en coach bij The Voice, twitterde ooit dat je als celebrity wel laag gezonken bent als je een parfum uit brengt. Een jaar na die bewuste tweet tekende hij bij ID Parfums voor het componeren van zijn eigen parfumlijn. Ironisch? Nee, want Adam behoudt er een gezonde dosis humor onder en staat nog steeds achter zijn eerdere statement. Maar als Adam zich ergens instort, dan wil hij echt dat het goed gebeurt. Vorige week werd bij Macy’s – het eerste exclusieve verkooppunt – de geur Adam Levine voor hem en voor haar gepresenteerd en natuurlijk was Adam er zelf ook bij. De geuren zijn verpakt in flacons die lijken op microfoons, geheel passend bij zijn rol als zanger. Adam twitterde over de lancering dat zijn geuren nu verkrijgbaar zijn en dat je als man niet ruikt naar een foute jaren 80 film en vrouwen niet als een goedkope stripper. Helaas kunnen we dat nog niet controleren, maar met de komende concerten in Europa deze zomer zullen we er vast niet al te lang op hoeven wachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.