maandag 18 maart 2013

Dag winter… hallo lente!



Officieel begint woensdag op donderdag de lente. Volgens de kalender dan, want met het Nederlandse klimaat weet je het nooit zeker. Ook kijkt de natuur niet op de kalender om te weten dat de lente is begonnen. Maar om zo ongeveer toch een maatstaf te hebben wanneer de seizoenen wisselen, luiden we deze week dus de lente in. En zo heel zachtjes aan kun je het aan de natuur ook merken dat we richting de zomer gaan.



Uitlopers
De zon begint al meer te schijnen en trakteert ons op warme ochtenden en heerlijke namiddagen waarbij je eigenlijk best al op een terrasje kunt neerstrijken – met een jas aan misschien, maar toch. Het is nog geen rokjesweer, maar je ziet dat de natuur er ook al van geniet. De bomen lopen uit en de krokussen staan inmiddels volop in bloei. En heel veel mensen beginnen al te snotteren.

Hooikoorts
Met het begin van de lente kunnen er al mensen zijn die last hebben van hooikoortsklachten. Deze klachten uitten zich vaak als verkoudheidsverschijnselen met snotteren, niezen, tranende ogen en pijn in je keel. Echter verhelp je deze symptomen niet met ‘gewone’ producten die je gebruikt bij een verkoudheid, maar met producten die helpen bij hooikoorts. Hooikoorts is namelijk een allergische reactie op pollen van alles dat groeit en bloeit. Producten die helpen bij hooikoorts werken namelijk tegen de allergische reactie.

Voorjaarsmoeheid
In het voorjaar ervaren veel mensen een vorm van vermoeidheid. Dit kan bijvoorbeeld komen door hooikoorts, maar ook doordat de weerstand hard heeft moeten werken in de winter. Hierdoor is het energievaatje leeg aan het begin van de lente. Voorjaarsmoeheid kun je verminderen door voldoende te slapen, lekker naar buiten te gaan – vooral als de zon schijnt – en natuurlijk lekker te bewegen. Om je natuurlijke energie nog verder te ondersteunen neem je natuurlijk Supradyn complex energy! Dit voedingssupplement geeft je namelijk snel weer energie om lekker van je leven te kunnen genieten. Meer weten? Kijk dan ook op www.supradyn.nl!

En dan nu: tijd om lekker van het voorjaar te gaan genieten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.