woensdag 6 maart 2013

Goedgemutste smoothies voor het goede doel

Het meest lekker eigenwijze smoothie merk in Nederland is eigenlijk wel Innocent. Puur natuur, geen vreemde stoffen en gewoon ontzettend lekker. Ze doen er misschien heel onschuldig over, maar het bedrijf is groots als het om goede doelen gaat. En dat mag best gezegd worden. Ieder jaar organiseert het merk bijvoorbeeld de Goedgemutste Breicampagne waarbij de smoothies ineens gekke, leuke, mooie en unieke handgemaakte wintermutsjes op krijgen. Koop je een goedgemutste smoothie dan gaat er € 0,20 naar het Nationaal Ouderenfonds. En dat leverde een weer een heel mooi bedrag op.



Breien, breien en nog eens breien
Vorig jaar aan het begin van de herfst riep Innocent iedereen op om weer mee te breien voor de Goedgemutste Breicampagne. Massaal werden de breipennen opgepakt en, zoals via Facebook te volgen was, leverde dit maar liefst 104.387 mutsjes op. Van vrolijke beanies tot unieke en gekke mutsjes. Zo zijn Bert & Ernie voorbij gekomen en zijn er heel veel leuke dierenmutsjes gebreid. De mensen bij Innocent zijn er maar druk mee geweest. Uiteindelijk zijn er ook 104.387 voorzien van een mutsje. En het allerbeste nieuws is dat alle 104.387 Goedgemutste smoothies zijn verkocht.

Opbrengst voor ouderen
De verkoop van alle Goedgemutste smoothies heeft maar liefst € 20.877,- opgebracht. Deze cheque heeft Innocent uitgeschreven aan het Nationaal Ouderenfonds en gegeven in februari. Het Nationaal Ouderenfonds gaat dit geld inzetten voor het BoodschappenPlusBus project. Deze bus brengt eenzame ouderen samen, door men op te halen en samen boodschappen te doen. Ook zal de bus worden gebruikt voor andere uitstapjes. Wil je meer weten over wat Innocent allemaal doet voor goede doelen? Kijk dan op Innocentfoundation.org of Innocentdrinks.nl.

Wil je ook mee doen aan de Goedgemutste Breicampagne? Hou dan de Facebookpagina van Innocent in de gaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.