vrijdag 15 maart 2013

Knalkleuren op het strand

Hoewel we nog steeds een beetje getrakteerd worden op sneeuw, lonkt de lente al zachtjes aan naar ons. En eigenlijk verlangen we allemaal wel weer naar een lekker zonnetje en een dagje aan het strand. Het is daarom nu wel al de tijd om je badkleding voor deze zomer aan te schaffen, want voor je het weet is het zover. Deze zomer staat helemaal in het teken van knallende kleuren en dierenprintjes en beide zie je ook terug in de badmode. Mix en match broekjes en topjes met elkaar en maak zo je eigen trends. We zien heel veel neonkleuren (net als in de mode) van aqua tot oranje. En voor de liefhebbers van zwart: ook deze kleur zal je veel zien in de badmode, maar dan wel gecombineerd met een lekker fel accent. Maar wist je dat je met een felgekleurd zwempak of bikini er extra bruin uit ziet? Laat die zon nu maar komen!





boven: knaloranje bikini van Seafolly, badpak met ruffels van Cyell, dierlijk sexy van Victoria’s Secret
onder: romantisch roze bikini van H&M, sexy zwart badpak van Bonprix, stijlvol paarse bikini van Ola Vida (foto: SI Swimsuit)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.