woensdag 29 mei 2013

Luxe voor je lippen

Het is een beetje gek weer buiten, het ene moment schijnt de zon en het andere moment regent het weer. Dat is niet echt fijn voor je huid en al helemaal niet voor de kwetsbare huid van je lippen. Schraalheid en losse velletjes komen daarom veel voor. Wees lief voor je lippen en verwen ze met een lippenbalsem. Vanaf 10 juni – speciaal voor de zomer – kun je je lippen extra luxe verwennen met Vaseline Pink Bubbly Lip Therapy.



Roze bubbels
Denk je eens in, zon, zee en strand. De zon zakt in zee en je zit op een terrasje heel decadent aan een glaasje roze champagne… Zelfs als je glas al leeg is proef je de roze bubbels nog op je lippen. Heerlijk. Dat gevoel krijg je ook van de Vaseline Pink Bubbly Lip Therapy. De lippenbalsem heeft de smaak van roze bubbels en is gevangen in het bekende blikje, wat voor deze gelegenheid ook een luxe uitstraling heeft gekregen. Alsof je een blikje champagne in je handen houdt. De inhoud verzorgt je lippen optimaal, waardoor je goed verzorgde lippen krijgt en houdt.

Limited Edition
De Pink Bubbly is vanaf 10 juni exclusief verkrijgbaar bij Etos in combinatie met twee producten uit de nieuwe Andrélon Pink collectie. Vanaf 8 juli is Pink Bubbly ook landelijk verkrijgbaar, uiteraard zolang de voorraad strekt. Omcirkel 10 juni daarom in je agenda en verwen je zelf met deze heerlijke Limited Edition.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.