vrijdag 24 mei 2013

Meiregen…

Meiregen maak dat ik groter word!, zo luid een oud Nederlands gezegde. De meiregen van de afgelopen dagen hebben ook wel degelijk gezorgd dat er van alles groter is geworden. Zo is het gras gegroeid, lopen bomen uit en zijn er veel bloemen uit de knop gekomen. De natuur ontwaakt en dus is het heerlijk om er lekker op uit te gaan (bijvoorbeeld naar het ochtendconcert in Park de Hoge Veluwe aankomende zondag 26 mei of naar het feestweekend van DierenPark Amersfoort wat afgelopen woensdag is ingeluid). Het slechtere weer nodigt misschien niet uit om naar buiten te gaan, maar met deze modetips trotseer je zowel droog als fashionable de regenbuien.




Kleurrijke regenlaarzen van het Deense Ilse Jacobsen met veters voor een makkelijke instap en een fijne warme voering voor heerlijk warme, droge voeten. Verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren van beige tot blauw en roze tot koningsblauw.
Magische regenponcho van Love for Rain waarbij je stiekem hoopt op een regenbui. Deze poncho verkleurt namelijk in de regen en krijgt dan een mooi patroon. Hiermee wil je gezien worden! Net als met de transparante koepelparaplu van hetzelfde merk: zo blijf je droog, maar kun je nog wel alles zien wat er gebeurt. Ideaal voor attractieparken en dierentuinen!
Ben je niet zo van de paraplu’s maar wil je wel je hoofd en haren droog houden? De zuidwester is weer helemaal terug, vooral als het aan Happy Rainy Days ligt. Verkrijgbaar in vrolijke kleuren.

Zo, laat die regen nu maar komen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.