vrijdag 3 mei 2013

Sexy outfits voor zeemeerminnen

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten en ik verlang al naar het moment dat je met je voeten in het zand kan staan, terwijl het water kabbelt op de achtergrond. Heerlijk… Dan heb ik al helemaal zin in waterige kleuren, van aqua tot turquoise en van donkerblauw tot petrol. Vandaar vandaag heerlijke kleding, voor moderne zeemeerminnen! Moderne zeemeerminnen hebben geen vinnen, maar wel sexy hakjes en jurken die zo heerlijk om je heen zwieren. En natuurlijk mogen lichte accessoires daarbij niet ontbreken. Kies bijvoorbeeld voor zilver en glinsterende steentjes, zodat de weerkaatsing van de zon op deze accessoires net zo mooi is als de zon die schittert op het water. Schelpjes mogen natuurlijk ook. En vergeet natuurlijk je (teen)nagels niet te lakken in poederige water-, schelp- of zandtinten. En je maakt je look natuurlijk helemaal af met smoky eyes in zeetinten of een zachte parelmoer look.




Flowy strapless jurk van Bonprix, sexy Mendur sandaaltjes, ketting & oorbellen van Accessorize (werkelijk formaat kan verschillen met de foto), handige clutch van Gianni Chiarini (werkelijk formaat kan verschillen met de foto), zeemeerminnennagellak van Sally Hansen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.