donderdag 27 juni 2013

Nieuwtjes voor je hond

Wist je dat 61% van de vrouwen met een hondje tegen de hond praat en zelfs al haar problemen vertelt? Dat blijkt uit een onderzoek van Purina. 31% van de vrouwen vindt zelfs dat de hond beter luistert naar haar dan haar eigen partner. 24% van de ondervraagde mannen gebruikt hun trouwe viervoeter om een praatje te kunnen aanknopen in het park en 14% van de mannen vindt dat de hond meer liefde aan ze geeft dan hun eigen familie. Als hondenmama zijnde kan ik deze resultaten wel begrijpen. Ik klets ook graag met mijn hondje. Hij is er wanneer ik blij ben, we hebben heel veel lol als we samen (buiten) spelen of in de dierentuin zijn en hij is er voor me als ik verdrietig ben. En ja, ik mag mijn kleine vriend graag verwennen. En ook op het gebied van gezondheidszorg is alleen het beste goed genoeg. Gelukkig ben ik niet de enige die dat vind. Want samen met mij zijn er heel veel hondenmama’s en -papa’s die hetzelfde vinden.



Handgemaakte halsband
Veel mensen zoeken hun heil in alternatieve geneeswijzen, zoals acupunctuur, kleurentherapie en helende mineralen. Bij deze laatste vorm van therapie worden er verschillende soorten mineralen en edelstenen gebruikt. Iedere steen heeft een andere helende en in balans brengende werking. Bij Emerald Halo kun je zelf een halsband voor je hond (of kat) samenstellen. Kies een bandje en de edelstenen of mineralen die je erop wilt hebben en bestel. De uitgebreide website vertelt per edelsteen welke uitwerking deze heeft. Wil je meer weten over de helende krachten van edelstenen – en welke stenen goed zouden kunnen zijn voor je hond – kunt je terecht op de website. Daarnaast kun je de mooie, unieke halsbanden kun je combineren met een sieraad voor jezelf.

Gezonde gewrichten
Grote en oudere honden kunnen soms zomaar last krijgen van hun gewrichten. Bijvoorbeeld door ouderdom, slijtage en erfelijkheid. Voor stramme en pijnlijke gewrichten bij je hond is er nu Synopet. Deze vloeibare gewrichtenkuur op basis van curcumine en groenlipmossel is geheel natuurlijk. Deze ingrediƫnten gaan de pijn en eventuele gewrichtsontstekingen op natuurlijke wijze tegen. Daarnaast wordt het onderhoud en herstel van kraakbeen gestimuleerd. En dat allemaal zonder bijwerkingen. Je kunt de vloeibare formule gewoon door de brokken mengen. Het heeft een aangename vissmaak waar honden wel van houden. Naast de actieve ingrediƫnten voor de gewrichten bevat het ter ondersteuning ook vitamine C en vitamine D. Het is verkrijgbaar in de betere dierenspeciaalzaak.

Lekkere natvoeding
Niet alle kleine hondjes houden ervan om te knabbelen op brokjes. Of ze raken ineens uitgekeken op de droge brokjes in hun bakje. Wij eten immers ook niet iedere dag hetzelfde. Daarom kies je voor de variatie voor een natvoeding die geheel aansluit op de behoeften van je kleine rakker. Royal Canin introduceert daarom een nieuw assortiment bestaande uit vijf varianten natvoeding voor de kleine hond. Het vlees is goed verteerbaar, 100% gezondheidsvoeding, sluit naadloos aan op de voedingsbehoefte van kleine honden en kun je aan je hond voorschotelen naast de droogvoedingen voor hondjes tot 10 kilogram. Er zijn vijf varianten: Starter Mousse, Mini Junior Wet, Mini Adult Beauty Wet, Mini Adult Light Wet en Mini Mature +8 Wet

Alles voor je hond
Soms heb je even geen tijd om te winkelen, daarom shop je online. Even snel in je pauze die leuke schoenen aanschaffen of dat ene leuke boek. Vervolgens wordt het bij je thuis of op je werkadres gebracht. Makkelijk toch? Waarom zou je dan niet ook voor je hond online shoppen. Bij de nieuwe webwinkel ViaDierenwinkel.nl vind je alles voor je trouwe viervoeter van speeltjes tot leuke antislipsokjes en van zachte hondenbedjes tot tekenbestrijding. Ook hondenbrokjes, natvoer, snacks en voedingssupplementen koop je makkelijk tegen voordelige prijzen bij deze uitgebreide webshop. Ook wanneer je trouwe vriendje een kat, cavia of reptiel of vogel is, kun je terecht op ViaDierenwinkel.nl. De grootste dierenvriend van Nederland!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.