donderdag 4 juli 2013

Mooie voeten met Footner

De zomer is dan eindelijk gearriveerd en we kunnen heerlijk genieten van het warme zonnetje. Uiteraard beschermt met een goede antizonnebrandcrème met een hoge factor. En natuurlijk met je schoenen uit! Of wil jij liever je voeten verstoppen of direct begraven in het zand? Met Footner hoeft dat niet, want je hebt snel zachte, mooie voeten door slechts een uurtje deze sokjes te dragen.



Zachte voeten in enkele stappen
Hoe krijg je dan deze heerlijk zachte voeten? Je hebt er even een uurtje voor nodig – en misschien een minuutje of tien om je voor te bereiden. Footner werkt als volgt:
- controleer de voeten op wondjes, wanneer je wondjes hebt, kun je beter wachten met de behandeling;
- zijn je teennagels van een vrolijk kleurtje voorzien? Haal dit er dan voor gebruik van de sokjes af, de werkzame gel in de sokjes zullen de lak laten oplossen en het kan vervolgens in je huid trekken;



- geen wondjes? Schone nagels? Dan kun open je de folie, knipt volgens de gebruiksaanwijzing de zakjes open en trek de sokjes aan. Om de sokjes goed op hun plaats te houden trek je er gewone sokken overheen aan. Zo kun je ook – voorzichtig – door het huis lopen, maar gewoon lekker met je voeten omhoog op de bank mag natuurlijk ook.



- na 60 minuten trek je de sokjes uit en spoel je je voeten goed af onder de kraan.
- droog je voeten af door deze droog te deppen en je bent klaar!



Tips
Het is niet nodig om een voetencrème te gebruiken. Je zult merken dat je voeten al een stuk zachter zijn en lichte eeltplekjes zijn zo verdwenen. Na gebruik werkt de gel van de sokjes nog door in je huid, waardoor je tot een paar weken na gebruik nog eelt en dode huidcellen zult verliezen. Blijf na gebruik ook even met je voeten uit de zon, de huid is na de behandeling namelijk zeer kwetsbaar voor UV-straling. Daarom is het verstandig om de sokjes ’s avonds aan te trekken, zodat je de volgende dag poezelige voeten hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.