dinsdag 27 augustus 2013

Gehydrateerde huid met Vaseline Spray & Go

Heb jij die reclame al gezien van dat meisje dat in haar ondergoed haar huid in sprayt met de nieuwe Vaseline Spray & Go, snel de lotion verdeelt en direct haar kleding aantrekt en de deur uitstapt, zonder dat haar kleding aan haar lijf plakt? Hoor ik daar een zeer sceptisch ‘Jaja dat zal wel’? Goede opmerking, want de meeste bodylotions, ook die snel intrekken, verdwijnen niet zo snel in je huid dat je er geen last van hebt bij het aantrekken van je favoriete jeans. Toch is Spray & Go anders, maar je moet het echt uitproberen om daar achter te komen.



Goede verzorging
Nu de zomer verandert in nazomer en bijna herfst en onze huid langdurig aan zonnestralen is blootgesteld is het extra belangrijk om je huid goed te verzorgen. Een rijke bodybutter of bodylotion is dan zeker gewenst. Toch vindt niet iedereen het prettig dat je zo lang moet wachten voordat de crème in de huid is getrokken als je er vandoor moet. Helemaal als je straks weer lange broeken en wollen truien erover heen aan moet trekken…Voor iedereen die graag ’s morgens doucht en de huid wil verzorgen heeft Vaseline Spray & Go geïntroduceerd, in drie varianten die je wellicht kent uit de andere huidverzorgingslijnen van Vaseline.

Hoe het werkt
Kies je favoriet (de mijne is de cacao radiant, ideaal voor een zongekuste huid) en draai de dop open. De flacon is direct klaar, je hoeft niet te schudden, alleen maar te sprayen. Houdt de bus op zo’n 10 centimeter afstand en spray de vloeibare bodylotion in een vloeiende beweging over je huid. Het lijkt wel op ochtendgymnastiek, maar als je het op onderstaande manier doet sla je ook niets over. Wrijf vervolgens even snel de lotion in de huid en voila: klaar. En kun je dan daadwerkelijk jezelf direct aankleden? Het antwoord luidt ja.

Spray en ga
Bovendien smeert de vloeistof zo lekker uit dat je maar een dun laagje nodig hebt. En je kunt de spray ook makkelijk meenemen: je hoeft alleen de spraykop op ‘lock’ te draaien en je weet zeker dat de fles niet leegloopt in je (sport)tas. Dit zal al snel je favoriete bodyspray worden na het sporten, tijdens de wintermaanden als je huid extra verzorging nodig heeft en nu de zomer bijna voorbij is. Je ziet namelijk je huid meteen opfleuren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.