vrijdag 23 augustus 2013

Woontrend: Paper Vase Cover

More than hip combineert woonaccessoires, tassen en hangmatten met een duurzaam productieproces. Dat klinkt misschien heel ingewikkeld, maar dat is het niet. Op de More than hip website vind je alleen maar producten terug die op duurzame wijze zijn gemaakt. Tassen van gerecycled vrachtwagenzeil bijvoorbeeld. En de mensen die de producten maken moeten ook op eerlijke wijze worden betaald en behandeld. Daarom kun je bij More than hip de trendy Paper Vase Cover kopen, waarmee je ook nog eens vrouwen in India steunt.



Ontwerp je eigen vaas
Met de Paper Vase Cover (verkrijgbaar in wit, zwart en groen/wit) en een gewone glazen fles of smalle vaas creƫer je in een handomdraai je eigen vaas. De cover van dik mat papier is al voorgevouwen, jij hoeft alleen die naadjes te volgen die jij wilt. De cover is meerdere malen te gebruiken.

Tiny Miracles Foundation
Het idee van de Paper Vase Cover komt van Pepe Heykoop, maar wordt onder de hoede van de Tiny Miracles Foundation gemaakt in Mumbai, India. Deze stichting heeft als doel om arme mensen economisch zelfstandig te maken. In dit geval worden de ‘Pardeshi’ gesteund, een zeer arme gemeenschap van zo’n 700 mensen. Met de aankoop van deze trendy woonaccessoire steun je deze mensen. Dat is een prachtig, kleurrijk initiatief. Net als de Paper Vase Cover zelf.


Afbeeldingen: More than hip

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.