vrijdag 20 september 2013

Blauw, blauw, blauw!

Blauw is de kleur van een wolkenloze lucht en het heldere water… Blauw is de kleur van ontspannen en tot rust komen… Blauw is ook de trendkleur deze herfst. Dat maakt mij persoonlijk erg blij, want blauw behoort tot mijn lievelingskleuren!



De kleur blauw behoort tot de koele kleuren en daarom is het goed te combineren met andere koele tinten, zoals grijs, zilver, zwart, wit en turkoois. Donkerblauw (navy of marine) houdt er overigens ook van om gecombineerd te worden met rood. Wees dus niet bang om eens wat kleuren bij elkaar te leggen bij het uitzoeken van je outfit. Koningsblauw mag je combineren met zilveren en zelfs koele gouden accenten. Koele gouden tinten neigen meer naar geel dan naar oranje. En lichtblauw wordt graag gezien met zwart, geel, groen en zelfs wit. Voor de komende herfst zien we veel blauw gecombineerd met andere tinten blauw. We krijgen meer blauw op straat, van schoenen tot jassen en van blouses tot truien. Welk blauw past bij jou?


ONLY trui met zilveren accenten (Zalando.nl) / Sexy El Naturalista enkellaarsjes (Omoda.nl) / Warme colsjaal met glansdraad (MSmode.nl.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.