vrijdag 15 november 2013

Sinterklaasjes & Zwarte Pietjes

Ein-de-lijk! Morgen is het zover. Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten komen weer naar Nederland. Kinderharten kloppen al sneller en hoewel iedereen weet dat ze zullen komen, is het soms maar de vraag of ze wel op tijd zullen zijn. En wat zou Sinterklaas allemaal hebben meegenomen aan cadeautjes? Als volwassene vind ik het vooral leuk om een zee aan verklede kindjes te zien. Al die kleine Sintjes en Pietjes zijn toch hartstikke lief en ontroerend om te zien? Vanaf morgen mag het overigens weer, pak je mijter of pietenbaret en zing uit volle borst: ‘Zie ginds komt de Stoomboot uit Spanje weer aan!’ Eh ja… ik dus ook. Laat het grote feest maar beginnen!




Vrolijk pietenpakje van Xenos, verkrijgbaar in diverse kleuren, ook inclusief pruik. En een prachtig Sint met Amerigo kostuum van Liefkees.nl, de specialist in luxe verkleedkleding voor kinderen tot ongeveer vijf jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.