zaterdag 16 november 2013

Sinterklaasuitjes & unieke acties

Ja! Het was natuurlijk wel weer even afwachten of alles wel goed zou gaan dit jaar, maar Sinterklaas is met zijn Zwarte Pieten veilig aangekomen in Nederland. Het leukste en grootste kinderfeest van het jaar kan weer gevierd worden. Veel bedrijven geven in deze periode ook cadeautjes weg. Zoals een unieke ervaring in de dierentuin of mooie kortingen op unieke producten. Hierbij wat inspiratie voor de leukste en meest bijzondere uitjes voor de komende Sinterklaasperiode voor het hele gezin.



Kinderen gratis naar Dierenpark Amersfoort
Het grote Sinterklaasfeest wordt in heel Nederland uitbundig gevierd. En dat voelt Sinterklaas ook in zijn portemonnee. Daarom speelt Dierenpark Amersfoort ook een beetje voor Sinterklaas: alle kinderen mogen zolang de Sint en zijn Pieten in Nederland zijn, gratis naar de dierentuin! Dat betekent dat vanaf 16 november tot en met 5 december een volwassene met een reguliere dagkaart twee kinderen tot en met 12 jaar gratis mee mag nemen naar de dierentuin. Bovendien is dat extra leuk, omdat vanaf 17 november het Pieten Training Centrum weer open gaat in de dierentuin. Hier leren Pieten in opleiding samen met de kinderen hoe je moet balanceren, sluipen en klimmen van de dieren in de dierentuin. Het Training Centrum is ieder weekend tot en met 1 december te bezoeken. En op zondag 24 november komt Sinterklaas zelf ook een kijkje nemen. Voor het volledige programma check je natuurlijk de website. (foto: Dierenpark Amersfoort)

Op Pietensafari in Beekse Bergen
Safaripark Beekse Bergen biedt op 17, 23, 24 en 30 november en 1 december 2013 speciale Sinterklaasactiviteiten aan. Kinderen kunnen op safari met de stoerste Pieten, verdienen een echt Pietendiploma met een spannende Pietenspeurtocht en kunnen zelf het lekkerste snoepgoed van chocolade maken, natuurlijk samen met Keukenpiet. Op zondag 24 november komt Sinterklaas zelf op bezoek in het Safaripark waar hij de Chimpansees persoonlijk cadeautjes zal geven. Het volledige programma vind je op de website van Safaripark Beekse Bergen. (foto: Beekse Bergen)

Schoentje zetten in Dierenrijk
Dé kinderdierentuin van Nederland laat het Sinterklaasfeest natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Via de website van Dierenrijk kun je een bouw- en kleurplaat voor je kind(eren) downloaden. Laat je kind(eren) deze schoen inkleuren en in elkaar knutselen en kom deze dan gezellig zetten in de dierentuin! Wedden dat Sinterklaas er dan iets leuks in komt doen? Breng de schoen voor 30 november naar de dierentuin, zing uit volle borst een liedje en haal tussen 30 november en 8 december de schoen weer op. Wat voor een verrassing zal erin zitten? (foto: Dierenrijk)

PLUS geeft meer, ook met Sinterklaas
Supermarktketen PLUS speelt dit jaar ook een beetje voor Sinterklaas. Want voor iedere schoen die in de winkel wordt gezet, doneert PLUS € 1,- aan het Jeugdsportfonds. Door financiële omstandigheden kunnen veel kinderen geen lid worden van een sportvereniging. Het Jeugdsportfonds zorgt ervoor dat dit wel mogelijk wordt gemaakt. Om een kind een jaar lang te kunnen sporten is er € 250,- nodig. Kinderen kunnen zelf een sportschoentje in elkaar knutselen (de bouwplaat hiervoor kun je bij iedere PLUS supermarkt ophalen) en vervolgens zetten in de winkel. Je kind krijgt een leuke verrassing en een ander kind ook. (foto: PLUS)

Geen verzendkosten in de Efteling webshop
Om het grote feest van Sinterklaas nog leuker te maken, krijgen Sinterklaas en Zwarte Piet een leuk cadeautje als zij in de webshop van Efteling cadeautjes bestellen. Tot en met 5 december aanstaande hoef je namelijk geen verzendkosten te betalen op al je aankopen. Efteling vindt namelijk dat de Sinterklaasperiode en decembermaanden al duur genoeg zijn en willen zo Sinterklaas en Zwarte Piet financieel tegemoet komen. Dat is nog eens leuk shoppen! (foto: Efteling, producten zijn niet op ware grootte of in de juiste verhoudingen afgebeeld)

De zak van…
Welke ouder heeft deze vraag wel eens gehad: ‘Maar hoe weet Sinterklaas dan welke zak met cadeautjes hij bij ons moet afleveren?’ Een goede vraag. Je kan dan zeggen: ‘De Pieten en Sinterklaas weten dat gewoon.’ Of je bestelt een jutezak bij Bulbby. In de website kun je grote of kleine zakken personaliseren. Leuk als surprise, maar ook om de cadeaus in te doen en voor de deur te zetten. Zo hoef jij de vraag van je kinderen niet te beantwoorden en heb je een leuke Sinterklaaszak waar je jaren mee kunt doen! Overigens kun je bij Bulbby allerlei leuke hebbedingetjes en gebruiksvoorwerpen personaliseren. Dat zijn ook nog eens leuke Sinterklaascadeautjes. (foto: Bulbby)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.