donderdag 2 januari 2014

Beschuit met muisjes voor dolfijn Molly

2013 was een mooi jaar voor Dolfinarium te Harderwijk. Naast het mogen verwelkomen van heel veel bezoekers, zagen ook drie babydolfijnen het levenslicht. Baya en Zoƫ werden in de zomermaanden geboren en toen was het wachten op de derde. De kleine van Molly werd in de nacht van zaterdag op zondag om 0:52 uur op 29 december jl. geboren. Tijd om op kraamvisite te gaan! (foto: Writing Berries/Berry de Nijs)



Kraamvisite
Dat dacht ik vandaag echter niet alleen, want Molly en haar nog naamloze kleintje trokken heel veel bezoekers. En dat is natuurlijk niet zo vreemd, want het is natuurlijk erg mooi om zo’n klein dier rond te zien zwieren onder moeders vin. Wil jij ook op kraamvisite? Dat kan nog tot en met zondag 5 januari aanstaande, daarna sluit het Dolfinarium haar deuren weer tot de lente. Ik kan in ieder geval niet wachten, want bij de buren van de dolfijnen in de Odiezee is een grootse verbouwing gaande… Gelukkig kun je via de webcam en het blog van Kraamkamer.nl de ontwikkelingen van de kleintjes blijven volgen.


De eerste foto van Molly en haar kleintje (foto: Dolfinarium) – Verbouwing op Walrussenwal (foto: Writing Berries/Berry de Nijs)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.