dinsdag 25 februari 2014

Greenland: Fruit voor je huid

Fruit is gezond voor een mens, dat is algemeen bekend. Vooral voor je weerstand, maar ook voor je haar en natuurlijk huid is fruit heel goed. Het zit vol vitaminen, antioxidanten en heerlijke oliƫn die je huid kunnen verwennen, verzorgen en beschermen. Maar fruit in huidverzorgingsproducten ruikt ook nog eens heel lekker. Vooral als je de pure producten van Greenland gebruikt.



Eerlijk
Greenland producten zijn vrij van parabenen, kunstmatige geur- en kleurstoffen en andere stoffen die eigenlijk niet op de huid thuis horen. De producten bevatten biologisch en eerlijk geteelde stoffen. Ze zijn niet voor niets allemaal met een Ecocert keurmerk beloond. Greenland biedt een zeer uitgebreid assortiment heerlijke, eerlijke huidverzorgingsproducten, waarvan je er slechts twee op de foto ziet staan. Alle producten vind je natuurlijk op Greenland.nl.

Heerlijk
Tijd voor een lekker testje natuurlijk. Naast twee heerlijke maskertjes – niet op de foto – die je huid echt verwennen, heb ik de body butter Papaya-Lemon uit de Fruit Emotions lijn en de Lip balm Strawberry mogen testen. Wanneer je de producten opent komt de heerlijke geur van vers fruit je al tegemoet. In tegenstelling tot ander producten met fruitgeuren, ruikt dit heel natuurlijk – zo lekker, het water loopt je meteen in de mond – waardoor je met liefde deze producten gebruikt. Overigens, parfum is niet meer nodig: de body butter blijft heel lang qua geur op de huid achter. De body butter smelt werkelijk weg in je huid en laat geen vettig laagje achter. De lippenbalsem ruikt ook heerlijk, heeft geen smaak – dat is op zich wel fijn – en voelt heel zacht aan als je deze aanbrengt op je lippen. Beide producten zijn echte aanraders, vooral met dit winderige weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.