vrijdag 14 februari 2014

Olympische nailart

Volg jij de Olympische Spelen in Sochi op de voet? De Nederlandse schaatsers hebben vandaag vrij, maar sinds vorige week zaterdag hebben ze op iedere afstand wel één of meerdere medailles gewonnen. Ben jij ook zo trots op ‘onze’ Nederlandse sporters in Sochi? Laat dat dan eens zien, met Olympische nailart!



Nationale kleuren
De simpelste manier om je nagels te lakken is door de nationale kleuren te gebruiken. Zo kun je net als Ireen Wüst je duim oranje lakken, vervolgens de nagels rood, wit en blauw lakken en de pink versieren met je favoriete kleur goud, of weer oranje. Ben je wat creatiever ingsteld? Dan zou je ook iedere nagel kunnen versieren met een medaille. Met stempeltjes en stickertjes kun je de nagels zelfs van winterse sneeuwvlokken en de Olympische Ringen voorzien. Ook leuk: lak je nagels om en om ieder in de kleur van de Olympische Ringen.

Tip: gebruik een dotting tool voor het maken van de ringetjes op je nagels. Maak met de grote kant gekleurde stippen en laat dit goed drogen. Neem vervolgens het kleine bolletje en stip daarmee het midden aan in de kleur van je basislak (bijvoorbeeld wit), zodat er gekleurde ringetjes overblijven.


Olympische Nailart: goud & oranje in 4 stappen
1. Lak de nagels goud
2. Neem plakband en knip er dunne strookjes van en plak deze in een gewenst patroon op je nagel
3. Lak plakband en overgebleven stukjes nagel helemaal oranje en laat goed drogen
4. Verwijder het plakband voorzichtig en bescherm je nailart met een topcoat


Medailles van Wacky Laki en Olympische Winterspelen van Klo-s-to-me

Voor mijn Valentijn
Aangezien de Olympische schaatsers vandaag een dagje vrij hebben en het vandaag toevallig Valentijnsdag is, is het ook leuk om je nagels voor de gelegenheid een liefdevol patroontje te geven. Zo heb ik vandaag knalroze nagels (The Pinky and The Brain van Catrice) versierd met een licht roze hartje (Koh Cherry Blossom) en een paars glitterend accentje (Sally Hansen Diamond Strength Wedding Crasher) – zie foto. Gewoon omdat het kan. Wil je alles uit de kast? Check dan eens onderstaande nailart of doe inspiratie op Pinterest op. En als je daar dan toch bent, volg dan ook mijn Pinterest bord.


Valentijns inspiratie van Ink361 en Nailpornography Tumblr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.