vrijdag 21 maart 2014

Wereld Water Dag: hul je in het blauw

Morgen is het Wereld Water Dag. Waterorganisatie Just A Drop riep al vroeg deze maand iedereen op om een foto van jezelf, vrienden, collega’s of familie op Twitter, Facebook of Instagram te plaatsen met de woorden #GoBlue erbij, gehuld in je blauwste outfit natuurlijk. Om morgen te laten zien dat je stilstaat bij het belang van schoon water voor iedereen kun je natuurlijk jezelf ook gewoon in blauw hullen. En vergeet natuurlijk je nagels niet!


Blauwe outfits
Iedereen heeft wel iets blauws in de kast hangen. Een sjaal, je blauwe jeans, turquoise oorbellen… als het maar blauw is. Je hoeft je namelijk niet van top tot teen in het blauw te hullen (dat mag natuurlijk wel) als dat niet je stijl is, maar een beetje extra blauw, dat past bij iedereen. Van sportief tot stijlvol, blauw is een kleur waar je alle kanten mee op kunt. Ideeën nodig voor een waterblauwe outfit? Kijk eens op Pinterest, daar vind je allerlei moodboards met de leukste outfits.

Waterblauwe nagels
Wereld Water Dag is ook een dag waarop je ongegeneerd je favoriete blauwe oogschaduw mag dragen, met koningsblauwe oogpotlood. Ook je nagels kun je een blauw kleurtje geven. Gecombineerd met een zilver glittertje geef je je blauwe nagels bovendien een mooie schittering, alsof het zonnetje (of het maanlicht) speelt met het kabbelende water. Blauw is een modekleur die door veel make-up merken is opgenomen in de nagellakcollectie. Van ijskoud ijsblauw (zoals bij de nailart met zilveren glitters) tot diep donkerblauw die je doen denken aan de diepten van de oceaan! Mooie kleuren om te gebruiken zijn: Ocean van Gosh, George Blueney van Catrice, Miss Sporty’s nummer 545 (uit de lentelijn), Johnny, Be Good! van Rimmel en Wild Blue van W7. Als glitterfinish kun je Two Million Dollar Baby van Catrice, Disco Inferno van NYC en de glitter van de W7 Nail Bling Blue Diamond gebruiken. Hoe je deze glitterfinishes het beste kunt toepassen, lees je in de Glitter & Glamour blog van afgelopen december. Helemaal trendy is het als je een nagel helemaal versierd met zilveren glitters, zoals Shooting Star uit Rimmel’s Space Dust lijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.