vrijdag 11 april 2014

Lip Statement

Mode en make-up zijn altijd aan elkaar verbonden. Daarom zien we op dit moment heel veel poederige pastels. Zacht roze, poederig blauw, roomwit en mintgroen zullen de komende tijd de modewereld beheersen, zowel in de kleding als in de make-up. Zachte pastels zijn lieflijk, vrolijk en romantisch. Maar ze moeten wel bij je passen. Hoewel ik meer van echte volle kleuren hou, kan ik een poederig blauwe top zeker niet weerstaan. Of pastelblauwe, mintgroene en roze oogschaduw ook niet. Maar ja, wanneer alles er zo lieflijk uitziet, dan wil je toch wel ergens iets meer kleur aanbrengen. Op je lippen bijvoorbeeld. Maak eens een statement met je mond, met behulp van de lipstickpotloden van Rimmel London en NYC.


Wascokrijtjes
Ze hebben hier op mijn blog al eens de revue gepasseerd. Zo heb je al met de NYC Cityproof Twistable Intense Lip Color kennisgemaakt in januari en samen met de Rimmel Lasting Finish Colour Rush lipbalm ook nog een keer in de lente trend vrolijk roze. Maar dit keer ga ik iets dieper in op deze als wasco krijtjes of jumbo potloden uitziende lipsticks. Want het is meer dan een lipstick, het is een verzorgende lipbalsem met een heerlijke kleur die dankzij het potlood puntje heel gemakkelijk aan te brengen is.

Verzorgend
Het fijne van beide lipstickpotloden is dat ze heel zacht aanvoelen op je lippen. Sterker nog: je voelt helemaal niet dat je een lipstick aan hebt gebracht. Dat komt door de fijne bestanddelen van beide potloden, waardoor een ultrazachte finish ontstaat op je lippen. Bovendien worden je lippen meteen een beetje verzorgd, waardoor ze lekker zacht aanvoelen.

London Look
Maar je kiest natuurlijk een Rimmel London of NYC lipstickpotlood uit voor de kleur. En wat voor een kleuren! De lijn van Rimmel bestaat uit zes spectaculaire tinten van nude tot vurig rood (de trendkleur van deze zomer!). De namen en kleuren zijn Give Me A Cuddle (op de foto) een heerlijk babyroze, Make Me Blush een wat feller roze, Rumour Has It is een mooi kersenrood, The Redder, The Better (foto) is rood zoals rood moet zijn, On Fire (foto) zou een brandweertruck laten blozen en Drive Me Nude is een prachtig beige tint – voor als je wel impact wil, maar minder kleur. Zelf ben ik fan van Drive Me Nude en On Fire!

New York State of Mind
De NYC lijn bestaat uit 12 schitterende kleuren van pastels, nudes en volle gewaagde tinten. Zoals we van het merk gewend zijn hebben alle kleuren qua naam iets van New York meegekregen, namelijk Nolita Neutral (nude beige), Brooklyn Brown Stone (een bijzonder bruin), Riverside Rose (chic oudroze), Parsons Pink (lieflijk roze), Fulton St. Fuchsia (fuchsia waar u tegen zegt), Metropolitan Mauve (foto, knalroze met een zachte finish), Gramercy Park Plum (chic paars), South Ferry Berry (kersenrood), Ballroom Blush (rozerood als frambozenlimonade), Park Slope Peach (zachte perziktint), Canal St. Coral (foto, funky koraaltint) en Roosevelt Island Red (klassiek rood). Mijn favorieten uit deze serie zijn Canal St. Coral, Ballroom Blush en – hoe kan het ook anders – South Ferry Berry.

Bouw het op
Het leuke aan de lipstickpotloden is dat je de kleuren kunt opbouwen. Je kunt een subtiele kleur achter laten door de kleur met je vingers op de lippen te deppen, maar je kunt ook met het potlood meerdere laagjes aanbrengen. Zo wordt de kleur steeds intenser. En hoewel het aanbrengen van de lipstick door middel van deze potloden heel fijn is, hoef je het niet om de haverklap te herhalen: de kleuren blijven namelijk best een tijdje zitten. Dus zoek je favoriete kleur uit en maak tussen alle pastels eens een fashion statement, met je lippen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.