dinsdag 3 juni 2014

Lekker luchtje

Nu de zomer in aantocht is, ruikt het buiten ook anders. De geur van vers gemaaid gras, de bloemen die in bloei staan, zoete zomerwijnen en de geur van de barbecue… De zomer is vol van heerlijke geuren. Tijd om ook je eigen parfum eens te verwisselen. Want die zware, poederige wintergeur mag best vervangen worden door een vrolijk, frisse, zoete geur. Daarom drie parfumtips voor de komende zomer, om alvast lekker in de stemming te komen.


Voor echte vriendinnen
Heb jij een echte BFF waarmee je alles kunt delen? Het hippe cosmeticamerk essence (exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat) heeft al het lief, leed en gegiebel gevangen in een geur voor echte vriendinnen. Like Best Friends Forever heet dit heerlijke, luchtige geurtje. De geur is sprankelend, fruitig, bloemig en warm tegelijk, net als de vriendschap tussen BFF’s. Roze peper, sappige mandarijn, zwarte bessen, perzik, rozen, rode appeltjes en sandelhout, vanille en musk zijn de negen ingrediĆ«nten die samen een vriendschap hebben gesloten voor deze geur. Like Best Friends Forever is – net als de andere geuren uit de collectie – verkrijgbaar in een 10ml en een 50ml variant.



Parfum voor je kleding
Er wordt altijd gezegd dat je geen parfum op je kleding moet spuiten, omdat het er zo lang in blijft zitten – en dat zou dan een nieuwe geur tegen kunnen gaan. Maar… het ruikt zo lekker, parfum op je favoriete top, jurkje of sjaal… Robijn pakt het daarom helemaal anders aan: parfum speciaal voor je kleding. Samengesteld door parfumeurs ontwikkelde Robijn wasverzachters drie heerlijke geurvarianten die je kleding Robijnzacht maken en een heerlijke, intense geur meegeven. De naam? Robijn Creations! Verkrijgbaar in de geuren Kamperfoelie & Sandelhout, Leeuwebekje & Patchoeli en Indische Roos & Musk. Je kleding of beddengoed zullen heerlijk ruiken!



Speels & sexy
Pas verkrijgbaar vanaf juli, maar dan heb je wat om naar uit te kijken, de nieuwe duo parfums van Playboy! Press to play met #generation. Kruidig en verfrissend voor hem, verleidelijk zoet met pittig voor haar. De nieuwe generatie houdt wel van een feestje en legt dat graag vast met hashtags op Instagram en Twitter. Het feestje is pas echt compleet als het een beetje verleidelijk en spannend is geweest. Flirten was nog nooit zo leuk met #generation van Playboy. Voor hem zit er ananasbier, kaneel, tonkabonenstroop en de geur van vanilleslagroom (o lala) in de geur verstopt. Voor haar wordt het parfum gedirigeerd door roze peper, rode kersen, framboos en romig sandelhout (om slechts een paar ingrediƫnten te verklappen). Eigenlijk moet je de geur gewoon geroken hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.