dinsdag 17 juni 2014

Slank & Fit: vier je rondingen!

Met 100 clubs in Nederland is Basic Fit een steeds groter wordende sportschoolketen, met een positieve instelling. En vooral dat laatste is heel belangrijk. Je bent je conditie namelijk altijd sneller kwijt dan dat je deze hebt opgebouwd. En dat geldt ook voor het verliezen van gewicht. Dan wil je graag op een positieve wijze op weg geholpen worden. En een leuke sportschool kan daar zeker bij helpen. Maar soms wil je als vrouw zijnde even niet sporten tussen de gewicht heffende machomannen. Dan kun je terecht bij Curves, de sportschool voor vrouwen.


Compleet voor vrouwen
Curves is een sportschoolketen speciaal voor vrouwen. Hier wordt op positieve wijze gewerkt aan de belangrijke gebieden van het vrouwenlichaam. Zo komen de BBB’s aan bod (buik, billen, benen) en kun je zelfs voedingsadviezen krijgen. En met het nieuwe Curves Complete programma ben je snel in shape, zodat je zelfverzekerd je bikini of badpak zal kunnen dragen de komende zomer. Curves Complete is een sportprogramma van 30 minuten onder begeleiding van een positief ingestelde coach, plus voorlichting over een gezond eetpatroon. Zo train je met veel plezier jezelf snel slank en fit. Zo train je met veel plezier jezelf snel slank en fit, maar behoud je wel je mooie rondingen.

Strakke contouren
Cosmecology is een nieuwe lijn eco-vriendelijke huid- en haarverzorgingsproducten dat zowel de huid, het haar als de natuur respecteert: ze bestaan uit natuurlijke ingrediënten, duurzame grondstoffen, bevatten geen parabenen, chemische filters en zijn niet op dieren getest. Een bijzonder product uit deze lijn is Slim Body. Deze nieuwe afslankende bodycrème geeft een supersnel resultaat en helpt ook tegen cellulite. Deze heerlijke gel crème trekt heel snel in en je merkt al na een paar dagen dat je huid gladder en strakker wordt. Masseer twee keer per dag de gel crème in en je meet een zichtbaar verlies van centimeters. Het belangrijkste actieve ingrediënt is cafeïne en dat helpt actief cellulite te verminderen. Daarnaast helpt het ook bij het afvoeren van vet en vocht. Samen met andere actieve ingrediënten voor huidversteviging, huidreiniging en dergelijke. Deze hele fijne gel crème zit in een tube van 150ml en kost € 23,70. Een echte aanrader voor een mooie, strakke huid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.