dinsdag 22 juli 2014

Zondagskindjes in de dierentuin

Ga jij deze zomervakantie nog naar de dierentuin? Dan zijn – naast de leuke en speciale vakantieuitjes - deze parken ook echte aanraders. Want afgelopen weekend zijn er weer twee girafjes en een olifantje geboren. Op zondag 20 juli werd in de ochtend Ravi het babyolifantje geboren in Dierenpark Emmen. De kleine van Ma Yay Yee werd even na zeven uur in de ochtend en was meteen voor publiek zichtbaar. De kleine doet het goed en zelfs Radza junior komt veel bij zijn nieuwe speelkameraadje kijken. (foto: Dierenpark Emmen)


Twee girafjes
Maar dat was nog niet alles voor het Emmense dierenpark: ’s middags werden ze ineens onverwachts verblijdt met de geboorte van een girafje: een meisje. Mama Ilona en baby Vayen maken het goed en zijn samen met ‘oma’ Augusta te bewonderen in de stal. Dezelfde dag werd Burgers’ Zoo verblijdt met de geboorte van een girafje. De kleine maakt het goed en is samen met haar moeder in de ren. Dit is te bereiken via het Safari-terras. Wat een schatjes zijn het hè.


Foto Dierenpark Emmen / Burgers’ Zoo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.