woensdag 13 augustus 2014

Lipgloss met lipstick finish om te zoenen

Lippen. Je gebruikt ze de hele dag. Tijdens het eten, om te praten, te glimlachen en natuurlijk om te zoenen. De lippen zijn echter wel het meest kwetsbare stukje huid. Het bevat namelijk geen talgklieren, waardoor het snel kan uitdrogen. En de enige hydratatie die de lippen krijgen is van binnen uit. Met een lippenbalsem kun je de lippen in goede conditie houden. Maar meestal bevatten die geen tot weinig kleur. De nieuwe lipgloss kleuren van NYC (New York Color) en Miss Sporty geven je lippen niet alleen een stralende kleur, maar verzorgen ze ook waardoor je heerlijk zachte, gehydrateerde lippen hebt en houdt. Het zijn bovendien meer dan gewone glossjes!


Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick
Het is even een mondvol, maar de liquid lipstick van Miss Sporty is dan ook iedere letter waard. Het brengt aan als een lipgloss, maar voelt aan als een lipstick – helemaal wanneer de gloss is opgedroogd. Bovendien bevat de rijke formule heel veel kleurpigmenten waardoor je direct een mooie lipkleur creëert. En geen zorgen als je voor de ultieme lipstickkleur kiest: ook de rode Lip Millionaire brengt makkelijk en precies aan. De Liquid Lipsticks zijn verkrijgbaar in zes glamourous kleuren, namelijk:
Lucky Me: subtiele, chic en nude;
Full Peach: perziktint om je tanden in te zetten;
Fuchsia Ca$h; waanzinnig sprankelend roze;
Violet Ca$h: fantastisch mauve, eigenzinnig en cool;
Coral Flush: koraalrood zoals het bedoeld is;
Full Red; voor de ultieme glamour.

NYC Expert Lip Lacquer
New York… de stad van mogelijkheden, van glamour en drukte. Maar ook de stad van clubs en natuur. Omdat de stad nooit slaapt en je eigenlijk altijd onderweg bent, wil je een lipgloss die lang blijft zitten, mooi glanst en vooral makkelijk aan te brengen is. De nieuwe kleuren NYC Expert Last Lip Lacquer zitten vol kleurpigmenten en blijven lang zitten zonder kleurverlies. Alweer zo’n perfecte combi van de gemakken van een lipgloss en lipstick in één. Welke van deze zes kleuren past perfect bij jouw lifestyle? Ik kan je zeggen dat ik zelf verliefd ben geworden op Big City Berry…:
Bare Brooklyn: nude tint voor een ‘off-duty’ model look;
FiDi Fuchsia: het financial district was nog nooit zo kleurrijk;
Central Park Passion: subtiel roze voor een leuke flirt op je eerste date;
Big City Berry: stralend framboos voor cocktails & lunches;
Rockaway Ruby: vintage glamour in echt dieprood;
Turtle Bay Toffee; bohemian bruin voor urban girls.

De lipgloss van NYC en Miss Sporty zijn sinds deze maand verkrijgbaar. NYC is exclusief verkrijgbaar bij Trekpleister en Kruidvat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.