vrijdag 15 augustus 2014

NYC Nageltrends zomer/najaar

Nagellak is op dit moment de manier om je outfit net een beetje meer ‘oemf’ te geven of je persoonlijkheid te laten zien. Met twee of drie kleuren en een basecoat kun je namelijk al heel veel leuke nailarts maken. Maar ook als je gewoon je nagels in één kleur wilt lakken is het leuk om wat te kunnen afwisselen. NYC (New York Color) weet dat en brengt het hippe New York samen in een aantal nieuwe zomerse en nazomerse kleuren die je gewoon allemaal wilt hebben. Daarom deze vrijdag de nageltrends volgens NYC voor zomer/najaar.


In a New York Minute
New York heeft een snel ritme. Yellow cabs, subways en veel mensen die altijd onderweg lijken te zijn… Dan wil je ook een nagellak die snel droog is, wanneer je na kantoor nog even met de meiden cocktails gaat drinken. Of wanneer je vlak voor die spannende date nog even een romantische kleur op je nagels wilt doen. NYC In a New York Color Minute nagellak droogt in slechts 60 seconden en geeft een volle, dekkende kleur met één laag, maar twee laagjes geven een nog mooier effect. Maar dat is niet alles. De nagellakjes bevatten allemaal mineralen die de nagels sterk en gezond houden. Verkrijgbaar in Peach Popsicles, Lavender Blossom, Peacock, Parma Violet en (mijn favoriet) Rooftop Party Berry!

Expert Nail polish
Van kantoor naar de bar en van een gezellige picknick in het park tot aan het ijs op Rockerfeller plaza: je nagels zien er tip top uit met NYC Expert Last Nail Polish. De nagellak heeft een hoogglanzende finish en blijft tot wel tien dagen op je nagels zitten. Dat komt door de speciale formule met onder andere mineralen, vitamine B en groene thee. Deze houden tevens je nagels sterk en gezond. Breng voor het mooiste resultaat twee laagjes aan. De nieuwe kleuren heten Summer in NYC (een heldere jade-tint), Picnic on the Lawn (koraalkleur), Raspberry Ice Cream (zacht roze), Frozen Metal (ijskoud zilver) en (mijn favorieten) Hudson Breeze (diep, stralend blauw) en Precious Sapphire (schitterend ijsblauw).

Crystal Couture
Party time! En dat mag met heel veel glitters. Er is niets leuker dan naar de club te gaan in je mooiste glitterjurkje of topje. En je nagels mogen dan natuurlijk niet achterblijven. Fashion queens houden daarom van NYC Crystal Couture Nail Polish. De ultra glanzende en glitterende lakjes geven een disco spiegelbal qua schittering het nakijken. Verkrijgbaar in vier heerlijke kleuren, namelijk het gouden Fashion Queen, het vintage Ruby Queen, de amethist glinstering van NY Princess en (mijn favoriet) het blauwe Blue Majesty. De glanzende glitters passen perfect bij een zomerfeestje, een schoolfeest en natuurlijk de komende feestdagen – ook al duurt het nog even voor die hier zijn.

Strip Me Off Base Coat
Wisselen van outfit om na kantoor of college naar de bar te gaan, tja, dat heb je zo gedaan. Maar past je nagellak wel bij je uitgaansoutfit? Met de nieuwe NYC Strip Me Off Base Coat wissel je eenvoudig van nagellak, zonder nagellakremover! Helemaal handig als je graag glitters draagt. Hoe werkt het? Je brengt de base coat aan op je nagels. De nagels zullen eerst wit zijn, maar zal langzaamaan transparant optrekken. Wanneer het helemaal transparant geworden is, dan kun je de nagels lakken met glitters (zoals de Crystal Couture of de Disco Fever topcoat) of gewoon met een andere nagellak. Laat het drogen en ga lekker doen wat je wil. En wil je een nieuwe kleur? Dan trek je het laagje er moeiteloos vanaf. Zonder gedoe met nagellakremover en watjes die achter de glittertjes blijven hangen.





De nagellakjes van NYC zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.