vrijdag 29 augustus 2014

Verjaardagsfunicure: disco panter

Lang zal ze leven in de Gloriaaaa! Ik ben maandag jarig en naast een leuke outfit, trakteer ik mijzelf ook altijd op hele leuke funicures of nailarts. Want ja, ook je nagels mogen gezien worden. Op Pinterest vind je veel nailart voorbeelden met glitters, kaartjes, confetti, ballonnetjes en zelfs cupcakes. Mijn verjaardagsfunicure? Dat wordt deze spiegelende disco panter.


Benodigdheden:
- Een ultraglanzende, maar niet glitterende, nagellak in zilver of een zilverachtige tint
- dotting tool (liefst met kleine punt)
- zwarte nagellak
- verschillende felle kleuren nagellak, zonder glitters
- basecoat en zo gewenst een topcoat
- nagellak remover en een wattenschijfje om de dotting tool tussentijds schoon te maken
Let wel dat zwarte nagellak door het gebruik van een topcoat kan uitlopen. Het is daarom goed om een wat dikkere laag sneldrogende topcoat te gebruiken.

Ik heb gebruikt:
- basecoat van essence
- NYC Expert Last Finish Precious Sapphire
- Catrice Black to the Routes
- Catrice The Pinky and the Brain
- essence Beijos de Brasil
- essence Wanne be your Sunshine
- essie Ole Caliente
- Rimmel London Rita Ora Color Rush Do Not Disturb
- een dotting tool met een kleine punt

Lak je nagels met de basecoat en laat het goed drogen. Breng vervolgens een laagje van de zilverkleurige nagellak aan en laat weer goed drogen. Heb je een tweede laagje nodig, dan is het goed om ook hier de tijd voor te nemen. Wanneer je basis goed droog is, kun je met de kleine dotting tool de felle stipjes maken. Natuurlijk kun je grotere vlekjes maken met de kleine punt, maar hou voldoende ruimte over voor de panter tekening. Deze maak je door grillige lijntjes, zoals haakjes en c-vormen om de stipjes te tekenen met zwart. Laat goed drogen en voila: je disco panter nailart is klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.