dinsdag 23 september 2014

Schitterende glitters van Rimmel & Miss Sporty

Met de herfst in volle gang en de feestdagen in het vooruitzicht is het tijd voor nieuwe kleuren. In de mode en bij de haaraccessoires zien we heel veel schitterende accenten, zoals studs en strass-steentjes. En in de make-up? Naast kleur ook heel veel glitters (yay!). Vooral op de nagels is er een glitterexplosie te verwachten. Rimmel en Miss Sporty geven extra glans aan het najaar met deze drie nieuwe nagellaklijnen die al verkrijgbaar zijn bij de drogisterij en dergelijke.


Glitter Bomb: explosie van glitters
Rimmel London gaat helemaal los en laat de glitters met van je nagels afspatten met Rimmel London Glitter Bomb topcoat. De vijf transparante lakjes zitten werkelijk bomvol grote en kleine licht weerkaatsende glitters die klaar zijn om op jouw nagels de show te gaan stelen. Ideaal om te combineren met je lievelingskleur nagellak of juist met een matte nagellak voor een bijzonder effect. Kies eens voor het blauw/paarse Bedazzle voor mysterieuze nagels, gebruik het lieve Disco Diva voor een avondje stappen en laat de bijzondere combinatie van het rode en groene Midnight Mistletoe de feestdagen opfleuren. Zelf vind ik vooral Disco Fever en Bling Thing heel bijzonder. De spiegelende zilveren glitters van Disco Fever zijn namelijk vierkant, net als de spiegeltjes van een discobol. En Bling Thing is limegroen en bevat naast glitters ook kleine sterretjes…
Tip: voor het beste effect duw je de glitters op hun plek



Crush on You: zoete nieuwe kleuren
Crush on You is een populaire lijn binnen de Miss Sporty nagellak. De 3D textuur geven je nagels een bijzondere uitstraling en laten de glitters optimaal het licht vangen en weerkaatsen. Ideaal voor een avondje bij kaarslicht. De twee nieuwe suikerspin kleuren zijn niet alleen zoet, maar dankzij het 3D effect ook een tikkeltje ondeugend. Voor het najaar zijn er twee suikerzoete kleuren bij, namelijk Rosy Galaxy, een lichtroze nagellak met diamantglinstering en Pink Boom, een explosief warmroze voorzien van gouden glittertjes. Welke wordt jouw favoriet? Ik kan nog niet kiezen!
Tip: breng voor een extra schitterend effect meerdere dunne laagjes aan.



Funtasy: speels als ‘t Noorderlicht
Miss Sporty stopt extra fun in de funicure (zoals ik de nailart graag mag noemen) met de lijn Funtasy Holographic effect. Een hypnotiserende lak met gliters, waar je naar blijft kijken. De lak speelt namelijk met het licht, waardoor de kleuren over je nagels lijken te dansen – net als het Noorderlicht tegen de zwarte avondlucht. De vier lakken moet je extra goed schudden voor gebruik voor het mooiste effect. Met twee – of meer laagjes voor een vollere kleur – Funtasy zal je meteen de show stelen. De vier schitterende kleuren zijn geschikt om van alle dagen een feestje te maken. Zo is er een ijskoud, wit zilver genaamd Whitening Dream wat perfect past bij de huidige najaarstrends. Dat geldt ook voor het donkergrijze Steelusion (een persoonlijke favoriet!). Met Electron Pink steel je de show op school, kantoor of als je gaat stappen. En tenslotte mijn andere favoriet: A Dream Come True. Een intens blauw waar je direct verliefd op wordt.
Tip: de lakken zijn vrij transparant. Voor het beste effect en de meeste kleur kun je de kleur opbouwen door meerdere dunne laagjes aan te brengen.



Peel Off Base Coat: voor de snelle wissel
Het leuke aan zoveel kleurtjes nagellak is dat je stiekem eigenlijk iedere dag wel een nieuw kleurtje wil aanbrengen. Of dat je overdag een andere lak draagt dan tijdens een avondje uit. Tja… als glitterliefhebber weet ik dat het heel lastig is om dan even snel je funicure eraf te halen. Alhoewel? Met de Miss Sporty Peel Off Base Coat niet. Net als de eerder besproken Strip Me Off Base Coat van NYC zorgt deze base coat van Miss Sporty ervoor dat je in een wip je oude laag nagellak verwijdert door deze er simpel – zonder nagellakremover! – van af te trekken. Dus kom maar op met die glitters! Deze base coat helpt je ze eenvoudig te verwijderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.