woensdag 1 oktober 2014

Lekker eten in het Royal Canin Hondenrestaurant

Gisteren – 30 september 2014 – was het een spannende dag voor acht lieve viervoeters. Zij waren uitgenodigd als VIP gasten door Royal Canin om de opening van het allereerste hondenrestaurant ter wereld bij te wonen. Uiteraard samen met hun bazinnetjes. Ongeduldig, maar zeker braaf, zaten ze op de knalrode Royal Canin fatboys te wachten op wat komen ging. Gelukkig werden ze al snel beloond met een heerlijk hapje, geserveerd door niemand minder dan Martin Gaus.
(foto’s: Berry de Nijs/Writing Berries)




Royal Canin Cat & Dog Experience Center
De pop-up store van Royal Canin ligt in het hartje van Amsterdam en wel in de Kalverstraat. Het is niet te missen, want als je er langs loopt zie je al grote foto’s van honden en katten die je nieuwsgierig aankijken voor de ramen staan. De witte gevel met het rode logo vallen zeker op. Het zal vier weken lang de plek zijn waar je als toekomstig baasje advies kunt inwinnen over het soort hond of kat dat het beste bij je past. Maar ook de plek waar huidige baasjes meer informatie kunnen inwinnen over de juiste voeding voor hun lieve vriendje. Uiteraard begeleid door echte voedingsdeskundigen. Het Experience Center is 7 dagen per week geopend, maar sluit wel na 25 oktober haar deuren.

Reserveer een tafeltje
Het hondenrestaurant echter is niet alle dagen open. Voor het exclusieve restaurant moet je een ‘tafeltje’ reserveren via Royal Canin. Elke zondag kun je een tafeltje reserveren voor je hond tussen 10 en 12 uur. Hij of zij krijgt dan een bordje met lekkere brokjes die perfect passen bij de hond. Ook voor katten is het mogelijk een maaltje te verorberen. Maar omdat katten liever thuis zijn kun je voor hen een ‘doggy bag’ ophalen op zaterdag tussen 4 en 6 uur. Ook hiervoor vind je meer informatie via Royal Canin.

VIP behandeling
Om het restaurant te openen mochten acht honden gisteren aanschuiven en een lekker hapje op maat verorberen. Want een grote Sint Bernhard eet natuurlijk heel anders dan een kleine chihuahua. Martin Gaus serveerde de brokken in een speciale Royal Canin etensbak met de naam van de honden erop. Hij vertelde daarbij wat over de voedingsbehoefte en eetgewoonte van iedere hond en hoe Royal Canin hier met hun voedingen perfect op inspelen. Dat de honden hun brokjes lekker vonden, dat sprak eigenlijk voor zich. Er werd snel op de bordjes aangevallen, zonder te smakken natuurlijk, en dat was een feest om naar te kijken.




Lekkers voor iedereen
Nadat de tafeltjes waren afgeruimd, kregen de honden nog te drinken en mochten de aanwezigen ook wat lekkers proeven. Nee, geen hondenbrokken natuurlijk, maar bijzonder lekkere cupcakes met marsepeinen hondjes en katjes erop en heerlijk vers belegde broodjes. Dat is wellicht wel het laatste dat baasjes en bazinnetjes te eten voorgeschoteld krijgen. Want ja, het is immers een á la carte restaurant speciaal voor honden en katten.



Verrassing voor je viervoeter
Wil je je trouwe viervoeter verrassen met een bijzonder lekker hapje en een eigen etensbak met zijn of haar naam erop? Ga dan naar de Royal Canin Facebook pagina en reserveer een tafeltje. Het is een unieke ervaring die voor mens en dier heel plezierig is. Bovendien kun je direct meer te weten komen over je hond en kat, zijn of haar voedingsbehoeftes en meer. Een echte aanrader dus.


Na afloop ging ik naar huis met een gave Royal Canin tas, maar dit keer was de Goodie Bag voornamelijk gevuld voor mijn Sammie. Namens hem hartelijk bedankt voor de leuke Goodie Bag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.