vrijdag 7 augustus 2015

Zomertrends: glanzende nagels & smokey eyes

Het is zomer! Dan wil je eigenlijk zolang mogelijk van je nagellak genieten, want lakken op warme zomerdagen is niet altijd even fijn. En ook je oogschaduw wil je graag party proof hebben, maar wel lekker luchtig en licht van gewicht. Essie en Dr. Hauschka bieden daarom een helpende hand. Zo laat het populaire nagellakmerk Essie je nagels schitteren in de zomerzon en geeft Dr. Hauschka je een mysterieuze oogopslag voor zwoele zomeravonden…


Limited Edition Dr. Hauschka Eyeshadow Palet
Liefhebbers van de smokey eye opgelet: de bestseller van het Dr. Hauschka assortiment wordt aankomende 15 augustus gelanceerd als een limited edition. Je kunt het palet met de vier aardetinten dan kopen in een luxe doosje met daarbij een exclusieve oogschaduw- en wenkbrauwpenseel van echt haar. En dat is niet alleen ultrazacht, het brengt de oogschaduw ook nog eens heel lekker en luchtig aan. De formule van de oogschaduw is perfect als je bijvoorbeeld snel allergisch reageert. De oogschaduw bevat namelijk een zachte verzorging aan de huid, dankzij zijde, zwarte thee, wondklaver en toverhazelaar. En het bevat geen allergenen. Je voelt bijna niet eens dat je opgemaakt bent. Ja, ik ben fan! De vier kleuren zijn heel zacht en passen perfect bij een zomerlook: sand, light brown, soft grey en antraciet. Je kunt er vier verschillende looks mee maken, zoals een naturel look, maar ook een alles uit de kast Glamour look. De limited edition bevat een boekje waarin helemaal staat beschreven hoe jij die looks zelf kunt maken. De cosmetica van Dr. Hauschka is verkrijgbaar bij reformhuizen, winkels voor natuurlijke voeding, winkels voor natuurlijke cosmetica, verschillende apotheken, Dr. Hauschka therapeuten en bij de Bijenkorf in Nederland. Op de website kun je zoeken naar een verkooppunt bij jou in de buurt.



Ultraglanzende nagels met essie gel.setter
Hou jij ook zo van nagellak die extra lang blijft zitten en bovendien mooi glanst? Een gelfinish is dan de perfecte look. Het enige nadeel van gelnagels is dat je speciale nagellak nodig hebt en dat de lak onder een lamp moet drogen. Later zit je uren te boenen om je nagellak eraf te krijgen. Niet als het aan essie ligt. Want met de gel.setter topcoat tover jij je favoriete essie nagellak om in een gellak en heb jij sprankelende nagels met een gelfinish. Breng een basecoat aan op je nagels en laat het goed drogen. Vervolgens kies je je favoriete essie kleur (maakt echt niet uit welke!) en breng deze aan op de nagels. Laat weer goed drogen. Neem vervolgens de gel.setter topcoat en breng deze aan over je nagellak. Laat drogen en wauw… je nagels glinsteren echt. Bovendien blijft de lak zo veel langer zitten. Ik mocht het testen en gaf Beach Bum Blu van essie nog meer glans. Makkelijk in gebruik en je haalt het er echt zo vanaf. Super! De essie gel.setter is vanaf nu verkrijgbaar bij verkooppunten van essie, zoals drogisterijketen etos en DA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.