vrijdag 16 oktober 2015

LifestyleLab oktober 2015: heerlijke herfst & wintertrends

Een van de leukste persevenementen van het jaar is het LifestyleLab georganiseerd door de communicatiebureaus MissPublicity en WE PR. De vele klanten van beide bureaus presenteren dan tijdens een soort markt hun producten aan bloggers en journalisten. Ik vind het altijd een feestje om naar toe te gaan. Je mag van alles proeven (hapjes en drankjes!). Zo ging men rond met dé bitterbal uit de oven van Kwekkeboom, lagen er stukjes chocolade van Lovechoc, werd de nieuwste wijn van Barefoot op de Nederlandse markt geschonken en kon je proeven van de producten van De Kleine Keuken. Wat ik ook heel leuk vind is dat je direct met de makers of vertegenwoordigers van de uiteenlopende producten kunt praten. Een aantal producten wil ik graag met jullie delen, omdat ik ze zelf zeer bijzonder vond. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)


Voor de kinderen
Nieuw bij Jumbo: koekjes en broodbeleg van De Kleine Keuken. De producten zijn biologisch en bevatten geen geur-, kleur- of smaakstoffen. Er is zelfs geen suiker toegevoegd. Zo bestaat de overheerlijke appel/perenstroop alleen uit appels en peren (ieder 50%) en zijn de granenkoekjes gezoet met appel. Zowel de koekjes als de stroop (ik ben echt fan van appelstroop) heb ik geproefd en het smaakt heerlijk. De Kleine Keuken biedt naast tussendoortjes en broodbeleg ook warm eten zoals pompoenhapjes en volwaardige maaltijden voor baby en dreumes.
Ook voor de kinderen (maar je mag het natuurlijk net als De Kleine Keuken gewoon zelf ook nemen) is Cool Bear vruchtensiroop. Lekker vol van smaak en gezoet met pure en zeer zuivere stevia, waardoor het lekker smaakt zonder onnodige calorieën. Dat is niet alleen heel lekker, maar ook nog eens verantwoord. Daar mag iedereen een glaasje extra van drinken. Verkrijgbaar in de smaken framboos, aardbei, citroen, cassis/appel en black ice tea citroen. Deze laatste is de nieuwste smaak in het assortiment. Wist je trouwens dat je deze siropen ook kunt gebruiken om mee te koken? Stevia mag namelijk verwarmd worden, zonder dat er iets mee gebeurd. Dat zal lekker smaken!


Hip & modieus
Van Nederlandse bodem kun je genieten van de schoenen van Colette Sol. De nieuwe wintercollectie bestaat uit heel veel sexy booties die je gewoon iedere dag wilt dragen. Het fijne aan de schoenen van Colette Sol is het speciale voetbed in de laarsjes. Hoe hoog de hakken ook zijn, je kunt er heel lang op lopen. Het ondersteunende kussentje in de zool geeft je optimaal comfort. Dus je mag gewoon je sexy hakken aan, terwijl je een dagje uit bent of boodschappen gaat doen.
Ook hip en modieus is de sportkleding van Thundersports. Ontwikkeld door en voor sporters met aan het roer hockeyer Jeroen Hertzberger. Hij ontwikkelde samen met medesporters perfecte ondermode voor sporters (zowel amateurs als professionals) zodat je altijd lekker warm blijft tijdens het sporten. De lijn bestaat uit fijne leggings, prachtige sportbh’s met zachte cups en lange shirts met korte en lange mouwen. Of je nu op het hockeyveld staat, kilometers vreet tijdens het hardlopen of in de sportschool tekeer gaat tijdens je spinning class: de mode van Thundersports houden je warm, terwijl de stof optimaal ademt. En dames? De Thunderbra is gewoon een musthave voor je sportoutfit. Het zit heel erg lekker.


Verwennerij voor je haar
De winter komt eraan en met de koude dagen die eraan komen heeft je haar daar best wel onder te lijden. Gelukkig kon menig blogger en journalist een gratis haaradvies krijgen van de meiden van Guhl. Mijn pluizige krullende en lichtelijk rebelse haar kan ik nu in toom houden en verwennen met de leave-in conditioner of het haarmasker uit de lijn Pluiscontrole & Veerkracht. O en dat rebelse haar? Dat zijn de woorden van Guhl, want dat staat op de verpakking van deze lijn. Andere lijnen die een goed advies vormen voor de winter zijn: Vochtherstel, Langdurig Volume en Rijke Voeding. Bij het advies hingen overigens echte stukken haar. De een met het haarprobleem, de andere streng na gebruik van Guhl en ja, je voelde duidelijk het verschil!

Voor je huis
Naast fijne dingen voor jezelf of je kind werden er ook nieuwe producten voor je huis gepresenteerd. Onder meer de nieuwe collectie van Woonexpress. Omdat het lastig is om veel meubels mee te nemen, kon er wel gesnuffeld worden tussen de nieuwe woonaccessoires en werd er een leuke workshop georganiseerd. Zo kon iedereen een eigen hangnetje knopen voor een plantje of vaasje en werden er veel onderzetters beschilderd. Een leuke bezigheid – al zeg ik het zelf.
Een ander leuk hebbeding voor je woning was afkomstig van Jarre. Hou je van goede muziek en wil je dat op een unieke maar zeer goede wijze ten gehore brengen? Zet dan je iPhone of iPod in deze AeroBull en geniet optimaal van je favoriete muziek. De AeroBull is hondstrouw en zal zeker niet misstaan in je interieur. Verkrijgbaar in drie kleuren (wit, zwart en rood) en voorzien van een glanzende laag.


Voor gezellige winteravonden
Met de feestdagen voor de deur en de gezellige avonden voor de boeg, mag je best genieten van een overheerlijk glaasje wijn. Barefoot presenteerde de nieuwste aanwinst voor de Nederlandse markt (verkrijgbaar bij Jumbo): de Chardonnay. Een verrukkelijke chardonnay met een fruitige afdronk, zoals je die van Barefoot gewend bent. Het wijntje werd tijdens het LifestyleLab geschonken in een luxe en duurzaam glas van Royal Leerdam. Een lichtgewicht glas waar je heerlijk wijn of water uit kunt drinken. Verkrijgbaar bij onder meer Blokker en V&D. Voor de koude herfst- en winterdagen kun je ook terecht bij Ginger Love: een heerlijk warme, vegetarische en biologische fruitdrank met specerijen waar je helemaal blij van wordt. Ik hou vooral van de Ginger Love van sinaasappel en gember… Daar warm je echt helemaal van op en je krijgt er nog energie van ook. Verkrijgbaar via Bol.com en Ekoplaza.


Puur genieten
En dan ben ik vast nog een paar heerlijke, hippe en leuke merken vergeten. Gelukkig heb ik nog wat leuke sfeerfoto’s voor jullie, voordat ik ga genieten van een lekker glas Chardonnay of Cool Bear vruchtensiroop. Wil je meer weten over de genoemde producten? Kijk dan op de bijbehorende websites en hou de website in de gaten! Sommige merken zullen zeker nog een keer voorbij gaan komen de komende weken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.