woensdag 16 december 2015

Glitter & Glamour Feestdagenblog 2015

It’s the most wonderful time of the year! Volgende week is het Kerstmis. Je zal vast wel een paar gezellige Kerstfeestjes hebben met vrienden, familie of collega’s. En tijdens deze feestjes wil je er natuurlijk op je best uitzien (zelfs in een ‘foute’ kersttrui). Wij dames pakken graag uit om op ons mooist voor de dag te komen tijdens een Kerstdiner met kaarslicht. Uiteraard mag er deze feestdagen weer geschitterd en geglitterd worden. De trend voor de komende feestdagen is chic en sexy: nudetinten, kattenogen en natuurlijke rijke bessenkleuren voeren de boventoon. Ik mocht van L’Oréal, Alles voor je uiterlijk, essence en Catrice mooie producten uittesten en beschrijven, zodat jij er glamoureus bijzit deze Kerst! (foto’s: Berry de Nijs/Writing Berries)


Natural Woman
De look van L’Oréal voor deze feestdagen bestaat uit:
- Volume Million Lashes Féline Mascara
- Perfect Slim Superliner dark grey
- La Palette Nude Beige
L’Oréal Paris haalt de tijgerin in je naar boven met deze drie toppers uit de collectie. Je kunt al een supermooie, sexy look creëren door middel van de Superliner (gemakkelijk aan te brengen) en de Féline Mascara. Wil je je kattenogen nog meer glamour geven? Dan kies je voor een smokey eye gemaakt met drie tot vier kleuren uit het La Palette Nude. Het palet bevat 10 op elkaar afgestemde beige en bruintinten. Vijf hebben een matte finish en vijf zijn voorzien van glanzende mica deeltjes voor een sprankelende oogopslag. Het palet is ook nog eens voorzien van een grote spiegel, zodat jij je féline eyes met gemak zelfs onderweg kunt creëren. Het borsteltje van de mascara is overigens heel fijn: korte haartjes zodat je al je wimpers kunt bereiken. Dit wordt denk ik wel mijn nieuwe favoriete mascara!
Tip Breng eerst een eyeshadow base aan, zodat je smokey eye nog beter blijft zitten



Feestelijke nagels
De look van Alles voor je uiterlijk bestaat uit:
- KISS Gel Fantasy Nails
Een feline-look of klassieke glitterlook is niet compleet zonder een mooie manicure of funicure. Wil je voor de Kerst iets speciaals doen, zonder al te veel moeite? Kies dan voor Kiss Gel Fantasy Nails. Ik heb deze prachtige ‘nude’ nagels met een gouden glitter top mogen uittesten. Ze zijn voor mijn dagelijkse bezigheden wat lang, maar dat kan later worden bijgeknipt of gevijld. Heb je een feestje dan is de lengte natuurlijk perfect. Je kunt ze aanbrengen met de bijgeleverde lijm of de kleefstukjes. Deze moet je dan nog wel even opmaat knippen. Voordat je gaat plakken pas je de nagels natuurlijk op je eigen nagel. Let wel: je gaat de nagels bij het plakken naar beneden duwen, dus kies de Kiss Gel Fantasy Nails iets smaller, want door dit duwen dijen ze nog een beetje uit.
Tip Neem de tijd voor het passen en plakken van de nagels. Eenmaal geplakt duw je ze zeker nog een uur aan om ervoor te zorgen dat ze goed vast zitten.



Glanzende edelstenen
De look van Catrice bestaat uit:
- Lash Couture Single Lashes
- Velvet Matt Smokey Eyes pencil blauw
- Deluxe Eyeshadow trio Meet the Gemstones
- Ultimate Stay Lipstick Plum & Base
- Ultimate Nail Lacquer Must-have STEELetto
Het hippe maar altijd stijlvolle merk Catrice laat je de komende feestdagen schitteren als mysterieuze edelstenen. De producten komen uit de vaste collectie, dus je kunt ze het hele jaar door vinden in het Kruidvat-schap. De look begint met eenvoudig te plaatsen individuele kunstwimpertjes. Deze breng je heel snel en gemakkelijk aan met een pincet en de bijgeleverde lijm – veel gemakkelijker dan wimpertjes aan een stuk. Wanneer je een volle sexy oogopslag hebt gecreëerd kun je met je oogmake-up beginnen. Bijvoorbeeld door deze te combineren met het Smokey Eyes pencil, compleet met kwastje om de kleur te vervagen. Je kunt dit potlood ook als basis gebruiken en combineren met het oogschaduwtrio. Ik ben weg van deze kleuren grijs, wit en paars. In een handomdraai breng je een smokey eye make-up aan. En als je hulp nodig hebt, dan staat op de achterkant van het doosje hoe je het moet doen. Lila en paars (wijn en bessenkleuren) zijn echte modekleuren deze winter. Deze komt terug in de ultrazachte formule van de lipstick en in de ultraglanzende nagellak. Ik vind het heel chic.
Tip breng de smokey eyes oogschaduw aan met een kwastje, zodat je de kleuren goed in elkaar kan overvloeien



Fun & Flirty
De look van essence bestaat uit:
- Smokey Eyes set Smokey Day
- Get Big Lashes mascara
- Silky Touch Blush Summer Dreaming
- I ♥ Trends nail polish The Pastels Sparkles in a Bottle
Essence (exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat) heeft voor de komende feestdagen iets vrolijks in petto. Natuurlijk met de nodige glamour, want daar houden ze bij essence ook wel van. Daarom pronkt essence voor de komende feestdagen met een heerlijk basic setje zodat je bij ieder feestje perfect voor de dag komt. De drie bruintinten in de Smokey Eyes kit zijn zijdezacht en glanzend en geven je zowel overdag als voor een feestje een spannende oogopslag. Net als bij Catrice staat achterop het doosje hoe je de kleuren het beste samen kunt gebruiken. Samen met de mascara creëer je snel een dramatische look, want de extra dikke borstel geeft je wimpers meer volume. Maak je look compleet met een van de paradepaardjes van essence Silky Touch Blush. Breng de kleur aan op de appeltjes van je wangen voor een lekkere gezonde uitstraling. Ook de nagels worden niet vergeten met deze 3D nagellak vol structuur. Het lijkt wel of er duizenden kleine diamantjes op je nagels liggen.
Tip de ruwe structuur kan blijven hangen aan je ragfijne panty. Vind je de textuur te ruw breng dan een sneldrogende topcoat aan. Glitternagellak verwijder je gemakkelijk door een peel-off basecoat onder de kleur aan te brengen.



Merry berry Christmas
Essence staat bekend om haar gezellige en vooral leuke limited edition lijntjes. En daarom kon deze hier niet ontbreken in het Glitter & Glamour feestdagenblog: Merry berry. Deze Kerstlijn bestaat uit drie lipsticks, vier nagellakjes, een glitter topcoat, twee oogschaduws, een highlighter poeder, glitterend geparfumeerd poeder, haar parfum en single lashes. De kleuren doen denken aan het paars en rood van wijn en winters fruit, zoals bramen. De highlighter lijkt wel champagne en de oogschaduw kleuren sprankelende cocktails. Tja en dan staat ook nog eens mijn naam op de verpakking… Ik heb zelf de highlighter, beide oogschaduwkleuren, een lipstick (Let’s the berry-tales begin), twee kleuren nagellak (the masked ball en red rocks) en de gouden glitter topcoat aangeschaft. Het paars van The masked ball lijkt bijna zwart, net als bramen en het red rocks is een sprankelend frambozenrood. De gouden topcoat lijkt wel uit flintertjes bladgoud te bestaan. Een luxe limited edition! De trend editie is beperkt verkrijgbaar.



Natuurlijk ga ik de komende dagen nog wat foto’s plaatsen op Facebook en lekker experimenteren met de verschillende kleuren nagellak en oogschaduwkits. Zoals de look hieronder, bestaande uit de Féline mascara van L’Oréal, de Deluxe eyeshadow van Catrice, lipstick Let’s the berry-tales begin en de Merry Berry highlighter. En ja, natuurlijk heb ik mijn nagels gelakt in de verschillende hierboven beschreven kleuren. Wat is jouw favoriete look?


Happy Holidays!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.