Geschreven voor...

Writing Berries schrijft voor verschillende opdrachtgevers. Waaronder Expedia, MCO Health, Roompot & Hogenboom vakanties, Stylight.nl, Babyenmamma.nl, Zalando.nl, Babypark.nl, Lenzencenter.nl, Pixum.nl, Campz.nl, Bikester.nl en Lijfblad. De teksten voor websites zijn vooral SEO gericht. Misschien mag ik binnenkort jouw website of medium wel toevoegen aan deze lijst?

Dagtripper.nl
Grootste uitjes website met de meeste diversiteit aan dagjes uit in Nederland en net over de grens. Voor de website schrijf ik over heel veel verschillende uitjes.

The World Musician Foundation
Organisatie voor en over muzikanten van Nederlandse bodem met een stichting die het mogelijk wil maken om muziek voor kinderen binnen handbereik te krijgen. Voor deze stichting heb ik al diverse teksten mogen schrijven.

Bria Caribbean Food
Website vol lekkere hapjes! Hiervoor heb ik ook al lekkere teksten mogen schrijven.

Me & My Dog Magazine
Oktober: Hond in de Klas

Lijfblad
Verschillende artikelen op gebied van gezondheid en beauty voor diverse nummers van Lijfblad - het vakblad voor drogisterijmedewerkers. Waaronder de rubrieken Zelfzorg, Lijf & Leven, Interviews en Seizoen. De onderwerpen variëren van pijnstillers en weerstand tot Valentijnsdag en Tai Ginseng. Vast auteur van de rubriek Dossier, waarin verschillende aandoeningen worden behandeld, evenals gezondheidsvraagstukken, zoals allergie, bloed, zonneallergie en lichaamspijn.

ViaDierenwinkel.nl
Grootse webshop vol heerlijke hapjes en gezellige speeltjes voor je trouwe viervoeters, eigenwijze katten, vrolijke vogels en gezellige visjes. Diverse teksten voor de webshop geschreven over onder meer voeding en accessoires.

Diverse gastblogs
Als gastblogger schrijf ik diverse artikelen over uiteenlopende onderwerpen, zoals:
Natuur in de slaapkamer
Slaap onder water in Atlantis
Jaloezieën
Accessoires voor het toilet
Tijd voor een spelletjes
Muggenbeten
Handjes wassen
Tandenpoetsen
Zwembadje
Insmeren
Wachten met peuters
Babyzwemmen
Hoofdluis

Garden of Life
Hoogwaardig voedingsupplementenlijn voor het hele gezin. Voor de Garden of Life heb ik verschillende teksten geschreven, waaronder artikelen voor consumenten en teksten voor de verpakkingen van de supplementen. Uiteraard volgens de regels van Koag/Kag.

AOV Supplementen
Natuurlijke voedingssupplementenlijn die vooral wordt voorgeschreven door therapeuten. De lijn stapt nu over van de praktijk naar de consument. Samen met de benodigde informatie natuurlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.