donderdag 24 juli 2014

Zomerse musthaves

Het is volop zomer! Als je een lekker dagje vrij bent dan kun je dat lekker spenderen op het strand, aan het water, in een pretpark, in de achtertuin, op het balkon, in de dierentuin of in het park – of waar je natuurlijk maar wilt. Er zijn een aantal leuke musthaves die je zomerse dagje helemaal compleet maken.



Zonbescherming
Eigenlijk hoort dit voor zich te spreken, maar veel mensen vergeten tube of flacon zonbescherming mee te nemen. In de rij voor je favoriete attractie of terwijl je naar de olifantjes staat te kijken in de dierentuin kun je toch zomaar verbranden. Neem dus altijd een flacon mee. Ga je op pad met kinderen, zorg dan dat je ook voor hen een goede factor bij je hebt.

Haaraccessoires
Heb je lang haar en wil je je hoofd (en vooral je nek) een beetje koel houden? Kies dan eens voor de haar donut van Zilla hairfashion. Zo makkelijk heb je nog nooit een sexy knot in je haar gedraaid! Ook ideaal voor bovenop het hoofd. Kort haar (maar ook voor lange lokken) houden van haarbandjes met bloemetjes of kies voor vrolijke en glitterende haarschuifjes om je pony of lok uit je gezicht te houden. Heb je snel last van de zon? Draag dan een petje of sjaaltje om je hoofd.

Waterproof make-up
Wil je niet geheel zonder make-up de deur uit? Kies dan voor waterproof mascara en eyeliner voor je oogmake-up. Ook wanneer je niet gaat zwemmen is het een aanrader, want deze make-up blijft ook goed zitten als je transpireert. Waterproof make-up is in verschillende hippe kleuren verkrijgbaar, zoals de trend editie van essence: Wave Goddess, waardoor je altijd op je best voor de dag kunt komen.

Zwemkleding & flipflops
Ga je naar het zwembad, het strand of een natuurlijk water voor wat relax & recreatie tijd, dan is het goed om beschermende zwemkleding en flipflops mee te nemen. Voor het zwembad kun je speciale badslippers kopen die je extra grip geven op de gladde vloer. Ga je watersporten, zoals wakeboarden, windsurfen of waterskiƫn? Trek dan ook een wetsuit aan, bijvoorbeeld met korte pijpjes en mouwtjes, om je te beschermen als je valt. En vergeet natuurlijk niet je hippe zonnebril op te zetten!

Verzorgde lippen
Drogen jouw lippen ook altijd zo snel uit tijdens een dagje aan zee? Dan kan Greenland je daar wel bij helpen. Met de heerlijke aardbeien lippenbalsem breng je vocht terug in je lippen en geef je ze nog een heerlijke geur ook! Ben je niet zo van de aardbeien? Kies dan eens voor mango of kokos.

Vrolijke nagellak
En vergeet natuurlijk je nagels niet! Vooral de multicolor trend is helemaal hip als je lekkere felle kleurtjes gebruikt. Maar daar lees je morgen alles over in Fashion Friday.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.